JABLOTRON sustavi za poslovanje

Sustavi za poslovne objekte iz JABLOTRONA

JABLOTRON nudi  potpuna rješenja za zaštitu i automatizaciju svih vrsta poslovnih objekata.  Bilo da se radi o malom prodajnom prostoru od svega nekoliko kvadratnih metara  ili  proizvodnom postrojenju  smještenom u nekoliko zgrada  JABLOTRON ima adekvatno rješenje.

Poslovne aplikacije JABLOTRON sustava

Osim sigurnosnog aspekta,  zaštite objekata,  zaliha robe,  tehnologija,  strojeva i alata  JABLOTRON  sustavi  nude i automatizaciju nekih procesa  unutar tvrtke  i na taj način  značajno olakšavaju svakodnevni rad  te omogućavaju znatne uštede. Npr.  JABLOTRON sustav može voditi računa u grijanju uredskih prostorija te u slučaju detekcije otvorenog prozora jednostavno ugasiti grijanje u nekim uredima.  Ista logika se tijekom ljeta može primijeniti i na klimatizaciju.

 Široki aspekti primjene sustava

Kombinacijom žičnih i bežičnih elemenata JABLOTRON sustavi jednostavno će se primijeniti u bilo kojoj poslovnoj aplikaciju bilo da se radi samo o zaštiti objekta ili je potrebno automatizirati neke procese u objektu.

 Ako želite znati više

Raspitajte se o JABLOTRON sustavima kod vašeg instalatera.  Svi značajniji I bolji instalateri certificirani su za ugradnju kupila sustava.

Rado ćemo vam organizirati prezentaciju rada sustava i odgovoriti na sva vaša pitanja.

 Radujemo se vašem pitanjima

 


Brzi linkovi za korisnike i instalatere
Korisnici - slanje upita Instalater - slanje upita Home