Alarm za detekciju pokreta

Detekcija pokreta

Sustavi iz tvrtke JABLOTRON koriste digitalne protokole  za obradu podataka i signala unutar alarmnu sustava.  Za detekciju pokreta koriste se digitalni  detektori pokreta  koji mogu biti  pasivni infracrveni detektori (PIR),  mikrovalni detektori (MW)  ili kombinirani detektori pokreta.

Digitalna obrada detekcije pokreta

JABLOTRON sustavi koriste digitalne protokole za obradu detekcije pokreta.  Na ovaj način broj lažnih alarma sveden je na minimum,  JABLOTRON detektori pokreta su najsigurniji detektori pokreta koji se danas se nude na tržištu.  Svi JABLOTRON detektori pokreta funkcioniraju potpuno digitalno uključujući i digitalni protokol za spajanje na centralnu jedinicu,  a upravo to je ono što ih izdvaja od ostatka konkurencije.

Alarmi za detekciju pokreta iz JABLOTRONA

Alarmni sustavi iz JABLOTRONA  bazirani su na detektorima pokreta koji otkrivaju neovlašteno kretanje unutar zaštićenog prostora.  U slučaju detekcije neovlaštenog kretanja detektor pokreta digitalnim protokolom signalizira to kretanje centralnoj jedinici koja onda poduzima ranije predviđene radnje kao što su paljenje sirena, izvještavanje putem poziva ili SMS poruke, obavještavanje zaštitarske službe i slično.

JABLOTRON detektori pokreta

JABLOTRON proizvodi i nudi nekoliko vrsta detektora pokreta.  Kao što smo već ranije rekli detektori pokreta koji se nude u JABLOTRON portfelju mogu biti pasivni infracrveni detektori (PIR),  mikrovalni detektori (MW)  ili kombinirani detektori pokreta.  JABLOTRON sve ove vrste detektora nudi u žičnoj ili bežičnoj varijanti.  Izbor detektora ponajprije ovisi od projektu zadatka  i objekta u kojem će se detektor koristiti.

Svi JABLOTRON detektori izrađeni su u skladu sa najnovijim standardima sigurnosti,  posjeduju sve certifikate  te su testirani u svim uvjetima rada.

JABLOTRON detekcija pokreta

Korištenjem JABLOTRON detektora pokreta u sigurnosnom sustavu  osigurava se besprijekorno funkcioniranje sustava,  zanemariv broj lažnih alarma tijekom godina korištenja  i uvijek pouzdana detekcija u slučaju neovlaštenog kretanja u prostoru.

Više informacija

Za više informacija o JABLOTRON detektorima pokreta pozivamo vas da posjetite naš show room  i sami se uvjerite u kvalitetu izrade  te odlično funkcioniranje JABLOTRON detektora pokreta.

Radujemo se vašem pitanjima

 


Brzi linkovi za korisnike i instalatere
Korisnici - slanje upita Instalater - slanje upita Home