Alarmi za vrata i prozore

JABLOTRON  sustavi za zaštitu vrata i prozora

U svakom alarmnom sustavu za zaštitu od pokušaja provale  jedan od ključnih elemenata je štićenje vrata i prozora.  Mi u JABLOTRONU zaštiti vrata i prozora od pokušaja provale poklanjamo posebnu pažnju.  Razvili smo cijeli niz elemenata koji služe zaštiti vrata i prozora.

 Žična ili bežična rješenja

U ponudi imamo cijelu paletu žičnih ili bežičnih elemenata namijenjenih štićenju vrata i prozora od pokušaja provale.  Elementi zaštite vrata i prozora od pokušaja provale nazivaju se i detektori otvaranja vrata ili prozora.  Ovaj detektor detektira pokušaj otvaranja vrata ili prozora te o tome,  putem kriptiranog protokola,  izvještava centralnu jedinicu koja po potrebi pokreće alarm.

Dodatna zaštita vrata i prozora od provale

Kao mjere dodatne zaštite  u ponudi imamo i detektore koji detektiraju pokušaj dizanja rolete, vanjske detektore  koji detektiraju pokušaj prilaska objektu,  detektore razbijanja stakla  i slično.  U svakom slučaju JABLOTRON nudi cijeli spektar elemenata za zaštitu vrata i prozora od pokušaja provale.

Dodatna funkcionalnost sigurnosnih elemenata

JABLOTRON sustavi nude i brojne dodatne funkcionalnosti elemenata koji ponajprije služe detekciji neovlaštenog otvaranja vrata ili prozora.  Na primjer:  detektor koji je ugrađen na vrata ostave može služiti i tome  da prilikom ulaska u ostavu, kada alarm nije u naoružanom stanju, u  ostavi uključi svjetlo a  prilikom napuštanja ostave isto to svjetlo i isključi.  Zgodno, zar ne?  Ovakvi primjeri dodatnih funkcionalnosti su brojni i granica je samo mašta.

Kako saznati više?

Predlažemo da se o JABLOTRON  alarmnim sustavima kao i  sustavima za zaštitu vrata i prozora  ili automatizaciju (smart home)  raspitate kod svog instalatera.  JABLOTRON sustave  instaliraju svi značajniji instalateri alarmnih sustava.

Ako još nemate svog instalatera alarmnih sustava  pozivamo vas da posjetite naš show room  gdje ćemo vam rado prezentirati mogućnosti JABLOTRON sustava i pomoći vam pri pronalasku instalatera.

Ugradnja i garancija

Ugradnju JABLOTRON alarmnih sustava vrše samo certificirani JABLOTRON instalateri.  Garancija na sve elemente  JABLOTRON sustava je 5 godina od dana ugradnje.  Ovo je bitna stavka  koja JABLOTRON sustave izdvaja daleko ispred konkurencije.

 


Brzi linkovi za korisnike i instalatere
Korisnici - slanje upita Instalater - slanje upita Home