Jablotron alarm

Alarm iz tvrtke JABLOTRON

 

Alarmni sustav iz JABLOTRONA u potpunosti će zaštititi vaš prostor  u skladu s  najnovijim trendovima zaštite,  pravilima struke,  zakonskom regulativom te europskim stečevinama.

JABLOTRON žičnabežična  i hibridna rješenja

JABLOTRON alarmni sustavi nude potpuno profesionalna rješenja zaštite u digitalnoj žičnoj i bežičnoj tehnologiji,  kao i hibridna rješenja,  ali i  proširenja postojećih žičnih sustava dodatnim bežičnim elementima.  Jednostavno, lako, brzo i povoljno.

Izborom JABLOTRON alarmnog sustava  za zaštitu vašeg objekta donijeli ste odluku koja će vam se kroz godine višestruko isplatiti.  JABLOTRON alarmni sustavi imaju garantni rok od čak 5 godina,  proširuju se brzo, lako, jednostavno i povoljno.  A upravljanje i  svakodnevno korištenje je jednostavno,  svima razumljivo na prvi pogled,  intuitivno i  dostupno svima od 4 do 104 godine.

Stvarni osjećaj sigurnosti  uz JABLOTRON alarm

JABLOTRON alarmni sustavi pružaju stvarni osjećaj sigurnosti jer funkcioniraju odmah, uvijek i svaki puta i to besprijekorno,  bez lažnih alarma,  raznih dječjih bolesti  ili slično. Pružaju 100% zaštitu od pokušaja provale ali i od raznih drugih opasnosti kao što su poplava, požar, istjecanje plina i slično.

JABLOTRON alarmni sustav je sustav koji će vam se odmah dopasti,  na koje ćete se uvijek moći osloniti,  i sa kojim ćete uvijek biti osigurani, zaštićeni i sigurni.

JABLOTRON alarmni sustavi jednako su primjenjivi u malim, srednjim i velikim objektima.  Bez obzira na veličinu objekta ili broj korisnika JABLOTRON alarmni sustavi mogu se primijeniti te svaki objekt potpuno zaštititi u skladu sa potrebama.

JABLOTRON alarmni sustavi izuzetno su fleksibilni i lako se proširuju ako se zato ukaže potreba.  Na primjer,  u slučaju dogradnje još jednoga kata na kuću dovoljno je dodati nekoliko detektora na već postojeći sustav te uz samo djelić troška potpuno zaštititi novoizgrađeni dio objekta.

Bonus funkcije JABLOTRON alarma

Ugradnjom JABLOTRON alarmnu sustava u vaš objekt  potpuno ste ga zaštitili  i  otvorili ste mogućnost  potpuno besplatno upravljanje objektom od  bilo kuda i  bilo kada.

Korištenjem aplikacije MyJablotron  za mobilne telefone ili računala  svakom korisniku omogućeno je potpuno upravljanje objektom i to besplatno.  Pomoću aplikacije MyJablotron  osim upravljanja alarmnim funkcijama  sustava možemo kontrolirati i temperaturu u objektu,  otvarati ili zatvarati vrata,   uključivati ili isključivati grijanje ili hlađenje,  kontrolirati rasvjetu oko objekta,  kontrolirati prilazne puteve,  rampe i slično.

JABLOTRON alarmni sustav,  kao što je već svima jasno,  je jedan sveobuhvatan sustav potpune sigurnosti,  komfora  te vaše spona sa  bezbrižnim i komfornim životom.

Ako želite saznati više o JABLOTRON alarmnim sustavima pozivamo vas da posjetite naš show room  gdje ćemo vam rado pokazati sve funkcionalnosti kobila alarmnih sustava i gdje se  iz prve ruke možete uvjeriti  u kvalitetu izrade  te besprijekorno funkcioniranje sustava bez obzira na njegovu veličinu.

Dođite, pogledajte,  razmislite i odlučite naknadno.

Radujemo se vašim pitanjima.


Brzi linkovi za korisnike i instalatere
Korisnici - slanje upita Instalater - slanje upita Home