Besplatne aplikacije i izvještavanje

Besplatne aplikacije za upravljanje Jablotron sustavima.

Svojim korisnicima Jablotron sustavi nude nekoliko besplatnih aplikacija pomoću kojih se može upravljati kompletnim sustavom bez obzira na njegovu veličinu i mjesto gdje je ugrađen.

Tako se na primjer, pomoću aplikacije MyJablotron sa bilo koje točke na svijetu može jednostavno i lako u potpunosti upravljati instaliranim Jablotron sustavom.  Bez obzira na veličinu sustava sve aplikacije iz Jablotron portfolia su potpuno besplatne.  Aplikacija MyJablotron može se nabaviti za iOS, Android, stolna računala kao i za tablet računala.  Važno je napomenuti da je aplikacija u potpunosti besplatna i da će tako zauvijek i ostati.

Korisnicima Jablotron aplikacija na iOS sustavima na raspolaganju je i besplatna aplikacija za Apple Watch.

Izvještavanje iz Jablotron sustava

Jablotron sustavi nude do sada neviđeno izvještavanje korisnika iz sustava.  Svaki sustav može izvještavati korisnika o bilo kojem događaj u sustavu putem SMS poruke, e-maila, Push poruke ili poziva.

Izvještavanje pomoću SMS poruka naročito je popularno jer je za sve korisnike potpuno besplatno i vrlo je učinkovito. Tako na primjer korisnik može iz sustava dobiti izvještaj kada je alarm upaljen ili ugašen, kada je temperatura dosegla određenu razinu, kada su neka vrata otvorena ili zatvorena, kada je potrošnja električne energije dosegla neki nivo i slično. Broj kombinacija je gotovo neograničen a jedino ograničenje je mašta korisnika.

Pored izvještavanje SMS porukama  sustav je u stanju korisnika obavještavati i putem e-mail poruka o svim događajima koji se u sustavu mogu dogoditi.

Korisnicima sa pametnim telefonima na raspolaganju su i “PUSH” poruke.

Jablotron Cloud koji sve to omogućava

Jablotron Cloud vodi brigu o svim instaliranim sustavima. Putem Jablotron Clouda odvija se sva komunikacija između sustava i korisnika.  Korištenjem besplatnih aplikacija svi korisnici su u prilici potpuno besplatno uživati u svim prednostima koje Jablotron Cloud pruža.

Jablotron Cloud je najstabilniji cloud danas na tržištu i po svim svojim karakteristikama a naročito po stabilnosti daleko ispred svake konkurencije.

Jablotron je još 2012. predstavo prvi cloud za upravljanje svojim alarmnim sustavom i sustavom pametne kuće – kućne automatizacije. Od tada Jablotron Cloud se neprestano razvija, poboljšava, obogaćuje novim funkcijama, proširuje i svakodnevno prilagođava korisniku i njegovim potrebama. I u ovom segmentu razvoja situacija je potpuno jasna: Jablotron postavlja standarde a drugi ih slijede. Jablotron Cloud i aplikacije za upravljanje sustavima uvijek su nekoliko koraka ispred konkurencije.