Objavljeno Komentiraj

Video tutorial – Korištenje MyJablotron besplatne aplikacije za računala

Pripremili smo jedan opširniji video tutorial o korištenju MyJablotron aplikacije namijenjenoj za krajnje korisnike. U videu se polako istražuju i objašnjavaju sve opcije postavki aplikacije te naravno sve mogućnosti upravljanja sustavom pomoću iste.

Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

Objavljeno Komentiraj

Alarmi iz Jablotrona

Razvijajuci nove proizvode, uvijek se trudimo kreirati nova i jedinstvena riješenja koja ispunjavaju svoju osnovnu namjenu bez kompromisa i čine život naših korisnika lakšim, sigurnijim i boljim. Dizajn naših proizvoda je uvijek maksimalno prilagođen potrebama korisnika i razvijen u suradnji sa vodećim dizajnerima, te za dizajn često osvajamo i prestižne nagrade.
Zahvaljujuci tome, naši partneri uvijek imaju na raspolaganju jedinstvene i kvalitetne proizvode koji se izdvajaju u ogromnoj konkurenciji te plijene pažnju pojavom i funkcionalnošću.

Ako izabereta Jablotron za svoga partnera u sigurnosim tehnologijama ili za sustave automatizacije pametne kuće možemo garantirati vaše potpuno zadovoljstvo.

 


Brzi linkovi za korisnike i instalatere
Korisnici - slanje upita Instalater - slanje upita Home

 

Objavljeno Komentiraj

Jablotron distributor meeting

Održan tradicionalni Jablotron Distributor meeting

U prekrasnom dvorcu Liblice, nedaleko od Praga,  koji je u potpunosti obnovljen prije nekoliko godina održan je godišnji skup Jablotron distributera na kojem su predstavljeni reyultati poslovanja u 2017 godini ali i noviteti koji nas čekaju u 2018.  

Elegantno druženje u prekrasnom dvorcu

U dva dana (7. i 8. 12. 2017) družili smo se sa kolegama distributerima iz većine europskih zemalja, razmjenjivali iskustva i uživali u prekrasnom događaju koji je organizirao Jablotron. 

Uskoro stiže novi uređaj iz JA-100 serije…

Već početkom 2018, točnije 18.01. u prodaju kreće najveće novitet koji će svakako (ponovo) donjeti revoluciju na tržište alarmnih sustava. MAnje od jablotrona niti ne očekujemo.

O čemu se točno radi?  🙂 ….objavljujemo 18.01. 🙂

Imamo uređaje na testiranju, rade savršeno… Podijeliti ćemo ovo iskustvo sa vama 18.01. 🙂

A do tada stojimo na raspolaganju za sve vaše upite i pozivamo vas da pogledate djelić atmosfere sa konferencije u prekrasnom dvorcu Liblice.

… Jablotron, uvijek na sunčanoj strani ulice…

Objavljeno Komentiraj

Poklanjamo butelju vrhunskog vina

Poklanjamo butelju vrhunskog vina

Svakom posjetitelju koji u periodu od 18-23.12.2017 g posjeti naš SHOW ROOM poklanjamo butelju vrhunskog vina sa slavonskih vinograda. Pripremili smo limitiranu ediciju Jablotron vina i nadamo se da će vam se svidjeti i da će ljubitelji vrhunske kapljice uživati u ovome zaista jedinstvenom vinu kontroliranoga porijekla.

Što učiniti?

 

Jednostavno posjetite naš SHOW ROOM u gore navedenom periodu i tamo vas čeka vaša butelja. Jednostavnije ne može.

 

Vaš Jablotron… 

Mala i sitna napomena:

Ako ste dovoljno sretni da izgledate kao da ste mlađi od 18 godina biti ćemo primorani zamoliti vas da nam dokažete da ipak niste kako bi vam mogli uručiti vaše vino.           

 

 

Pogledajte i našu drugu ponudu.

Objavljeno Komentiraj

U Šibeniku održan Adria Security Summit

U Šibeniku održan Adria Security Summit powered by Intersec
Adria Security Summit powered by Interse”, konferencija i izložba industrije sigurnosti Jadranske regije održana je u novosagrađenoj konferencijskoj dvorani u hotelskom naselju Solaris u Šibeniku od 13-15 rujna.
Summit je tematski obuhvatio sve grane sigurnosne industrije: videonadzor, kontrolu pristupa, fizičku zaštitu, protuprovalu, vatrodojavu, mehaničku i IT sigurnost kao i sve tržišne aktere i cjelokupni kupovni lanac, od proizvođača i distributera, preko instalatera i integratora do krajnjih korisnika.
Jablotron je ostvario zapaženo učešće na Adria Security Summitu te predstavio svoga distributera u RH tvrtku ProAkustik Security iz Zagreba, naprednu tehnološku tvrtku sa 28 godina iskustva u sustavima tehničke zažtite.
U nadolazećem periodu Jablotron namjerava poduzeti značajan iskorak u svome poslovanju u regiji te preuzeti primat u distribuciji sustava protuprovale i automatizacije kako u Hrvatskoj tako i u široj regiji.
Tvrkta ProAskutik Security, kao strateški partner Jablotrona već je poduzela prve korake prema edukaciji instalatera i sistem integratora a nekoliko značajnih projekata je u tijeku.
Predstavljeni su i noviteti koje Jablotron namjerava ponuditi na Hrvatskom tržištu paralelno sa uvođenjem tih noviteta na svojim glavnim tržištima u zemljama Zapadne Europe.

Objavljeno 1 komentar

Crtica o Jablotronu

JABLOTRON je multinacionalna tehnološka tvrtka iz Češke Republike s tradicijom još od davne 1990. godine. Naš osnovni cilj je razvoj i  proizvodnja složenih tehnoloških proizvoda koji su iznenađujuće jednostavni za montažu i svakodnevno korištenje te pružaju izuzetan nivo zaštite imovine, zdravlja, sigurnosti ali i komfora korisnika Jablotron sustava.

To je jedan od razloga zašto Jablotronovi sustavi protuprovale i automatizacije pomažu milionima ljudi širom svijeta te čine život konfornijim i jednostavnijim. Naši sustavi štite domove, urede, privatne i komercijane objekte u 73 zemlje svijeta a imamo preko 100.000 korisnika koji upravljaju svojim sustavima putem aplikacije MyJABLOTRON.