Certificirani partneri

Jeste li Jablotron certificirani partner?

Certificirani partneri  i instalateri JABLOTRON sustava imaju na raspolaganju bazu on line znanja, pristup reklamnim materijalima, narudžbama opreme,  EU certifikatima i slično. Svim instalaterima JABLOTRON sustava poklanjamo najveću pažnju, prenosimo na njih znanje i iskustvo stečeno u stotinama tisuća JABLOTRON instalacija širom svijeta

 

Stalna edukacija i pomoć našim partnerima

Naši instalacijski partneri predstavljaju najvažniju kariku i najvažniji dio koji naše superiorne i napredne sustave automatizacije i protuprovale donose u domove, urede i biznise korisnika. Smatramo svojom dužnošću pomoći instalaterima u obavljanju svojih svakodnevnih poslova stalnom edukacijom, treninzima i izdavanjem publikacija, uputa i alata koji njihov posao čini jednostavnijim a korisnike zadovoljnijim. 

Naše instalatere ne smatramo samo kupcima nego istinskim partnerima sa kojima nastupamo zajedno prema zajedničkom cilju: instalaciji velikog broja JABLOTRON sustava i velikom broju zadovoljnih korisnika.

Obuka i certifikacija instalatera

Ako ste instalater sustava tehničke zaštite (automatizacije) ili to tek namjeravate postati predlažemo da se prijavite za obuku i certificiranje za ugradnju Jablotron sustava. Na jednostavan, lak i zanimljiv način steći ćete znanja i vještine koje će vam omogućiti godine uspješnog i prosperitetnog rada sa Jablotron sustavima. Jablotron certifikat je nešto što stručnjaka razdvaja od prosječnog instalatera.

 

Za informacije o prvoj sljedećoj izobrazbi Jablotron instalatera dostavite nam svoje podatke klikom na ovaj link.


Brzi linkovi za korisnike i instalatere
Korisnici - slanje upita Instalater - slanje upita Home