Certifikacija instalatera

Permanentno usavršavanje znanja

Od samih početaka u Jablotronu se uporno inzistira na permanentnoj i sveobuhvatnoj izobrazbi instalatera. Tijekom godina obučeno je i certificirano na stotinjak tisuća instalatera Jablotron sustava širom svijeta koji su odgovorni za stotine tisuća instalacija kod zadovoljnih korisnika. Obuka instalatera i certifikacijski proces se tijekom godina konstantno usavršavao i poboljšavao te na scenu stupaju sve bolji i bolji instalateri «naoružani» boljim alatima, opremljeniji sa više dijagnostičkih i softverskih pomagala i većom bazom znanja.

Garancija potpunog zadovoljstva i dobrog posla

Certificiran instalater je garancija korektno izvršene instalacije i potpunog zadovoljstva krajnjeg korisnika. Samo certificiran instalater može nabaviti Jablotron komponente putem legalnih kanala distribucije, dati garanciju na opremu i izvedene radove te sustav prijaviti na Jablotron cloud.

Kroz postupak certifikacije instalater dobije sva potrebna znanja i alate za korektnu ugradnju i ispravno puštanje sustava u pogon te programiranje sustava prema zahtjevima konkretnog projekta.

Jablotron je jedini sustav na tržištu čiji kanali distribucije omogućavaju da je instalater u stalnoj vezi za razvojnim inženjerima u tvornici. Samo instalateri koji su certificirani imaju pristup svim relevantnim materijalima, alatima i znanjima koja su potrebna za korektno instaliranje sustava u bilo koji objekt neovisno od veličine.

Za instalatere Instalater - slanje upita 

Ako ste instalater sustava tehničke zaštite (automatizacije) ili to tek namjeravate postati predlažemo da se prijavite za obuku i certificiranje za ugradnju Jablotron sustava. Na jednostavan, lak i zanimljiv način steći ćete znanja i vještine koje će vam omogućiti godine uspješnog i prosperitetnog rada sa Jablotron sustavima. Jablotron certifikat je nešto što stručnjaka razdvaja od prosječnog instalatera.

Za korisnike i one koji će to tek postati Pošalji upit 

Ako ste korisnik ili potencijalni korisnik sustava automatizacije ili protuprovale svakako odaberite Jablotron jer ste na taj način sigurni da će sustav instalirati certificirani stručnjak a vaše zadovoljstvo će biti potpuno. Ukoliko ste u potrazi za certificiranim instalaterom a ne uspijevate ga pronaći pozivamo vas da nam se javite. Rado ćemo vam preporučiti instalatera koji je u vašoj blizini i kadar je izvesti i programirati Jablotron sustav baš u skladu sa vašim željama i potrebama.