F-Link aplikacija za instalatere

F-Link –  aplikacija za instalatera

 

F-Link je aplikacija u potpunosti razvijena za instalatera.  Pomoću aplikacije F-Link certificirani instalater  programira i pušta u pogon instalirani sustav.  Aplikacija F-Link  predviđena je za rad u Windows okruženju te je u mogućnosti potpuno kontrolirati i programirati Jablotron JA-100 sustave.

Pomoću aplikacije F-Link  certificirani instalater već u roku od nekoliko minuta može potpuno programirati i komplicirani sustav.  Također, vrlo je jednostavno dodavati nove korisnike brisati postojeće ili mijenjati njihove podatke.  Pomoću aplikacije F-Link instalater programira i sve elemente sustava kao što su:  detektori, tipkovnice, sirene, izvršni relej, ulazni mod

uli i slično.  Pomoću ove aplikacije vrši se i nadogradnja (upgrade firmwarea )svih elemenata sustava,  i to uglavnom automatski ili na način danas sustav podsjeti daj neke elemente potrebne ažurirati.  Kako su svi elementi sustava od istog proizvođača i potpuno kompatibilni jedni sa drugim i sa aplikacijom ažuriranje uvijek teče glatko i nakon njega je sustav potpuno spreman za upotrebu. Sva ažuriranja aplikacija ima pohranjena u vlastitoj memoriji tako da se ažuriranje sustava može obaviti i bez da računalo s kojim se vrši programiranje bude spojena na Internet u trenutku kada se ažuriranje vrši.

Aplikacija F-Link povezuje se sa sustavom putem USB kabla ili putem Jablotron Clouda  pa je instalater u mogućnosti  kontrolirati instalirani sustav sa bilo koje lokacije bez fizičkog dolaska objekt u kojem je sustav instaliran. ( Korisnik ovu opciju može onemogućiti  i ponovo omogućiti po potrebi)

Aplikacija F-Link  je potpuno besplatna za sve certificirane instalatere Jablotron sustava  i svaki instalater je dobije kroz proces certifikacije.

F-Link za ažurno vođenje podataka o sustavima

Ova jedinstvena aplikacija omogućava i ažurno vođenje evidencije o svim izvršenim instalacijama,  omogućava pohranu skice prostora sa ucrtanim elementima sustava,  nevjerojatnu dijagnostiku  cjelokupnog sustava kao i pojedinih njegovih dijelova  te mnoštvo drugih opcija koje radi u aplikaciji čine jednostavnim, gotovo zabavnim.

Pozivamo vas da isprobate F-Link,  bez ikakve obaveze,  i sami se uvjerite  u sve prednosti rada na ovakav način.  Korištenjem ovakvog sustava vi,  kao instalater  u mogućnosti ste  znatno skratiti vrijeme instalacije,  biti konkurentni na tržištu,  jednostavnije obavljati servise  te u konačnici više  zaraditi i bolje živjeti.