Jablotron automatizacija

Jablotron moduli i oprema za automatizaciju

Jablotron JA-100 sustav, osim što predstavlja izuzetno kvalitetno, pouzdano i povoljno protuprovalno rješenje, nudi i veliki broj opcija, opreme i rješenja za automatizaciju u  objektu.

Široka paleta modula za automatizaciju

Putem brojnih žičnih i bežičnih modula Jablotron-100 sustav može automatizirati, nadzirati i upravljati sa čak 120 električnih uređaja (električnih krugova). JA-100 sustav može jednostavno, brzo i lako automatizirati grijanje ili hlađenje. Pomoću Jablotron 100 sustava može se upravljati rasvjetom, zalijevanjem vrta, garažnom vratima ili bilo

kojim drugim procesom ili uređajem unutar kuće, tvrtke ili drugog objekta.

 

 

Automatizacija i nadzor grijanja i hlađenja

Kroz automatizaciju Jablotron 100 sustav nudi mogućnost potpunog upravljanja sustavom grijanja.

Jablotron modul za automatizaciju
Jablotron modul za automatizaciju

Ugradnjom Jablotron termostata JA-xxx umjesto postojećeg termostata u sustavu centralnog grijanja omogućena je potpuna kontrola i nadzor nad grijanjem u objektu. Moguće je sa udaljene lokacije podesiti temperaturu, odrediti granične vrijednosti, očitati trenutnu temperaturu unutar objekta, generirati grafikone temperature kroz neki vremenski period, podesiti razna izvješća korisniku i slično.

 

Automatizacija rasvjete

Na jednostavan i lak način može se automatizirati i rasvjeta. Putem revolucionarne tipkovnice JA-100 sustava može se upravljati rasvjetom u cijelom objektu. Upravljanje je moguće i pomoću intuitivne aplikacije myJablotron putem smartphonea ili tableta. Svi daljinski upravljači koji su u Jablotron ponudi mogu upravljati automatizacijom u nekoj mjeri. Za upravljanje rasvjetom dovoljno je uz (ili umjesto) postojeće prekidače za paljenje i gašenje svjetla dodati Jablotron izlazne module. I to je sve. Programiranje modula iznimno je jednostavno i brzo kao i dodavanje razne logike, kontrole modula, izvještavanja i slično.

Automatizacija prilaza objektu

Uz pomoć Jablotron 100 sustava automatizacije iznimno je lako i jednostavno kontrolirati pokretnu gradu ili vrata na kolnom prilazu objektu. Ugradnjom modula koji će pokretati kolna vrata umjesto postojećeg tipkala otvara se mogućnost kontrole tih vrata na brojne načine: Daljinskim upravljačem sustava, myJablotron aplikacijom, tipkovnicom… Mogućnosti je zaista mnogo i jednostavno ih je kombinirati.

Praktičan primjer automatizacije u garaži

Prilikom gašenja alarma u garaži sustav će automatski upaliti svijetlo u garaži u narednih 10 minuta i nakon toga će ga ugasiti. Nadalje, ukoliko korisnik priđe autu sustav može sam otvoriti garažna vrata te nakon izlaska vozila sustav će zatvoriti vrata, ugasiti svijetlo i ponovo uključiti alarm u garaži u zapeto stanje. A po potrebi sustav može pokrenuti ventilaciju u garaži na nekoliko minuta.

Više o mogućnostima automatizacije

Ako trebate više informacija o mogućnostima automatizacije pomoću Jablotronovog JA-100 sustava kliknite na ovaj link ili nam se javite sa konkrtnim pitanjem jer : Ako imate ideju mi imamo rješenje!