Jablotron detektori pokreta

Općenito o Jablotron detektorima pokreta

 

Svi detektori pokreta namjenjeni za rad sa Jablotron 100 sustavom razvijeni su i temeljito testirani u Jablotronovim vlastitim laboratorijima sa najvećom pažnjom i uz strogo poštivanje svih potrebnim i propisanih standarda koji se tiču proizvodnje i stavljanja u upotrebu sigurnosne opreme u protuprovalnim i sigurnosnim sustavima.

Jablotron nudi cijelu paletu žičnih i bežičnih detektora za upotrebu u Jablotron 100 sustavu. Također su u ponudi i izvrsni vanjski detektori razvijeni, testirani i proizvedeni u Optexu, vodećem svjetskom proizvođaču detektora i naprava koji se koriste infracrvenim zrakama za detekciju kretanja tijela u pros

Jablotron Detektor pokreta dualni PIR-MW BUS JA 120PW
Jablotron Detektor pokreta dualni PIR-MW BUS JA 120PW

toru. Naravno Jablotron 100 sustav nudi i infracrvene barijere kao dodatak i nadogradnju ozbiljnog sustava protuprovale ili neovlaštenog pristupa.

 

Razvoj testiranje i proizvodnja detektora  obavlja se u vlastitoj tvornici i pod stalnom je kontrolom razvojnih inženjera. Učestala i nasumična testiranja uzoraka iz proizvodnog procesa doprinose konstantnom održavanju kvalitete proizvoda na zavidnom nivou.

Jablotron moduli za adaptaciju postojećih detektora u novi sustav

Kako se u Jablotroronu prvenstveno razmišlja o sigurnosti i potpunoj zaštiti ljudi, vrijednosti ili objekata u ponudi su i razni moduli za prilagodbu i adaptaciju starih ili postojećih detektora u Jablotron 100 sustav ukoliko je to nepohodno ili se iz bilo kog drugog razloga kod promjene sustava u Jablotron 100 žele zadržati postojeći detektori. Moduli za prilagodbu i adaptaciju naročito su pogodni i za spajanje specijalnih detektora na Jablotron sustav.

Zaključno

U Jablotronu se posebna pažnja poklanja kvaliteti opreme ali i apsolutnoj funkcionalnosti, stoga su svi detektori koji se nude uz Jablotron 100 sustave, bez obzira radi li se o detektorima namjenjenim za spajanje putem BUS-a ili bežičnim detektorima potpuno učinkoviti, sigurni za upotrebu, dugotrajni i pouzdani. Sigurni smo da ćete odabirom Jablotron 100 sustava i detektora koji su mu kompatibilni biti potpuno zadovoljni vašim sustavom.