Dobrodošli u sutra!

 

PREDSTAVLJAMO JABLOTRON JA-100

 

Jablotron tipkovnica za upravljanje sustavom Jablotron 100
Jablotron tipkovnica za upravljanje sustavom Jablotron 100 sa mogućnosti proširenja sa 20 segmenata za upravljanje,

Jablotron JA-100 je moćan, napredan, inovativan i superioran sustav protuprovale i automatizacije – SMART HOME  namijenjen manjim, srednjim i velikim   objektima  (1 do 600 korisnika).

JA-100 sustav namijenjen je potpunoj i profesionalnoj zaštiti i automatizaciji objekata kao što su kuće, stanovi, uredi, proizvodni pogoni, skladišta, uredske zgrade i slično.

JA-100 sustav je potpuno razumljiv svakom korisniku od 4 do 104 godine i to na prvi pogled zahvaljujući revolucionarnom sustavu upravljanja sa sustavom «semafora» kakav nema niti jedan drugi sustav na tržištu.

JABLOTRON-100 sustav omogućava korištenje potpuno besplatne cloud aplikacije svim korisnicima te do sada neviđeno izvještavanje korisnika o događajima u sustavu kao i jednostavno, intuitivno i lako upravljanje sustavom putem računala ili mobitela.

Jabotron sustave montiraju i održavaju ovlašteni, educirani i certificirani  Jablotron instalateri koji osiguravaju potpuno zadovoljstvo svakog korisnika sustava. Na svaki ugrađeni Jablotron JA-100 sustav protuprovale ili automatizacije moguće je dobiti čak  5 godina garancije. 

 Dostupan je katalog proizvoda iz serije Jablotron 100. Za pregled ili preuzimanje kataloga slijedite ovaj link

 

 

 

 

 

 

Osnovne informacije o JABLOTRON JA-100 sustavu

Jablotron JA-100 je sveobuhvatan sustav protuprovale i pametne kuće namjenjen za ugradnju manje, srednje i veće objekte, omogućava do sada neviđeno izvještavanje korisnika i jasnu, jednostavnu i razumljivu kontrolu nad sustavom pomoću jednostavnih i razumljivih tipkovnica ili aplikacija za računala ili telefone.

Za osnovne informacije sljedite ovaj link.

Informacije za potencijalne korisnike sustava JABLOTRON-100

Ako razmišljate o ugradnji sustava protuprovale ili automatizacije u vaš poslovni ili stambeni objekt potpuno smo sigurni da ste na pravom mjestu. Jablotron sustavi imaju korektno rješenje za svaki objekt i svaku namjenu. Kroz godine korištenja sustava uvjeriti ćete se da ste danas donjeli pravu odluku. Jablotron sustavi flefsibini su za ugradnju jer nude jednako pouzdane, povoljne i sigurne žične i bežične elemete kao i  mogućnost nevjerovatno jednostavnog proširenja u budućnosti. Jablotron sustavima lako je upravljati, a izvještavanja korisnika iz sustava su daleko iznad svega do sada viđenog i kod neusporedivo skupljih sustava. Cijeli niz potpuno besplatnih servisa kao i mogućnost 7-godišnje garancije svakako je nešto što i na prvi pogled sustave JABLOTRON izdvaja daleko ispred konkurencije.

Za više informacija kliknite na donji link: 

Želim se raspitati za instalaciju.

 

Informacije za potencijalne instalatere sustava JABLOTRON

Ako ste instalaterska tvrtka i dosta vam je lažnih obećanja, nedostatne tehničke podrške, manjkave opreme, problema kod isporuke većih količina opreme, nepostojanja europskih certifikata, raznih nedostataka i općenito zastarjele opreme koja nije u skladu sa trendovima 21. stoljeća onda je JABLOTRON oprema pravo rješenje za vas. Jablotron vodi poštenu i fer distribucijsku politiku u cijelom svijetu pa tako i u našoj regiji. Naši instalateri su najvažnija karika u lancu od proizvođača opreme u našim tvornicama do zadovoljnih korisnika širom svijeta i zato im posvećujemo posebnu pažnju. Ako se smatrate dovoljno stručnim i spremnim za pridruženje velikoj obitelji JABLOTRON instalatera koja broji preko 30000 članova (certificiranih instalatera) širom svijeta pozivamo vas da se raspitate o Jablotronovoj edukaciji i  certifikaciji. Jablotron sustave mogu nabaviti i ugrađivati samo i jedino educirani i certificirani instalateri koji su u stanju garantirati potpuno zadovoljstvo klijenta te izvođenje instalacije u skladu sa pravilima struke, zakonskom regulativom i slično.

Za više informacija kliknite na donji link: 

Želim postati Jablotron certificirani instalater!

 

JABLOTRON SUSTAVI SE U CIJELOSTI PROIZVODE U EUROPI