Politika kvalitete

Naš je cilj pronaći i ispuniti trenutne i buduće potrebe kupaca na polju primijenjene elektronike i medicinskih uređaja – brzo i uz visoke standarde …

Politika kvalitete

  • Razvoj proizvoda i usluga

Jablotron Alarms a.s. kombinira svoj  prosperitet i dobrobit s nastojanjem da zadovolji potrebe svojih kupaca i predvidi njihove želje u budućnosti. Naš je primarni cilj ponuditi proizvode i usluge koje su inovativne, atraktivne, pouzdane, sigurne, s visokom korisnom i estetskom vrijednošću i koje su u skladu s međunarodnim standardima.

 

  • Usmjerenost ka partneru

Jablotron Alarms a.s. pruža svojim partnerima sve potrebne informacije, usluge i pomoć, kao i kvalitetnu uslugu te tehničku podršku. Činjenica da se pridržavamo dogovorenih i deklariranih uvjeta suradnje se podrazumjeva i nema je potrebe posebno isticati.

 

  • Savršeno poslovanje tvrtke

Kao tvrtka, učinit ćemo sve što možemo kako bismo osigurali da svi naši djelatnici  obavljaju svoje poslove usmjereno na sustavno poboljšanje naših unutarnjih procesa, unapređivanje naših kvalifikacija, jačanje naše dobre reputacije i promoviranja modela kvalitete i profesionalnog pristupa.

 

  • Siguran pristup

Veliki naglasak stavljamo na osiguravanje informacija koje su nam povjerene i kojima rukujemo. Smatramo da je naša odgovornost osigurati odgovarajući stupanj zaštite, zbog čega aktivno razvijamo integrirani i kontrolirani sustav uravnoteženih sigurnosnih mjera.

 

Naš asortiman kupcima mogu nuditi samo tvrtke čije je poslovanje besprijekorno.

 

Ovaj dokument u PDF-u.

Originalni dokument na engleskom jeziku.