MyCompany za pametne telefone i tablete

MyCompany  aplikacija za pametne telefone i tablete

MyCompany je aplikacija namijenjena  certificiranim instalaterima pomoću koje mogu na jednostavan, lak, brz i siguran način uvijek voditi brigu o instaliranim sustavima. Pomoću ove aplikacije svaki instalater ima potpuni uvid u sustave koje instalirao te je u mogućnosti svojim korisnicima u svakome trenutku pružiti svu potrebnu podršku i pomoć. Aplikacija MyCompany također omogućava i potpuni uvid u stanje sustava a instalater je u mogućnosti u svakom trenutku provjeriti stanje baterija, provjeriti jesu li svi dijelovi sustava operativni, utvrditi jesu li se u sustavu pojavile neke greške i ako jesu kada,  te imati potpuni uvid u povijest događaja.

Pomoć instalateru

Aplikacija za instalatere – MyCompany izuzetno olakšava rad instalateru  i doprinosi tome da da njegov klijent, korisnik sustava bude u potpunosti zadovoljan sustavom.  Jedna od osnovnih ideja prilikom razvoja Jablotron sustava je ta da sa njima baš svi budu u potpunosti zadovoljni.

Unutar jedne instalaterske tvrtke  svaki tehničar može imati svoju aplikaciju MyCompany kroz koju može pratiti sve instalacije JA-100 sustava koje on izveo i koje održava  bez potrebe da vodi brigu  i ima uvid u instalacije Jablotron sustava drugih kolega.  Svaku instalaciju moguće neograničen broj puta prebaciti iz jedne aplikacije MyCompany u drugu aplikaciju MyCompany ( od jednoga instalatera drugome).

Korištenje aplikacije MyCompany  je izuzetno jednostavno te odmah i na prvi pogled lako razumljivo svakom instalateru.  Ova aplikacija namijenjena je da instalateru olakša svakodnevni posao  i znatno skrati vrijeme koje je potrebno za održavanje sustava.  Naravno, Jablotorn  sustavi se mogu održavati i na tradicionalan način bez korištenja ove aplikacije,  ako bi neki instalater baš tako želio.

Aplikacija MyCompany  je potpuno besplatna za sve instalatere  kao i njeno korištenje.  Aplikaciju MyCompany za mobilne telefone  moguće instalirati korištenje Apple Stora ili Google Playa.

Ako ste certificirani instalater Jablotron  sustava jednostavno se logirajte u vašu MyCompany  aplikaciju pomoću korisničkog imena i lozinke koje ste dobili nakon završenog procesa certifikacije.  Ako iz bilo kojeg razloga ne znate svoje korisničko ime i lozinku,  ili ih možda iz nekog razloga niste ni dobili  javite nam se rado ćemo vam pomoći.

Ako niste certificirani instalater Jablotron  sustava predlažemo vam da to postanete,  a odličan način je  da nam se javite koristeći ovaj link.

 Samo certificirani instalateri Jablogtron  sustava mogu koristiti MyCompany aplikaciju.

Želim biti instalater