Pametna kuća

Automatizacija pametne kuće

Jablotron automatizacija za pametne kuće je najnapredniji i daleko najpovoljniji sustav automatizacije koje se danas nudi na tržištu.

 

Jablotron automatizacija između ostalog omogućava :

 

 • Automatizacija raznih procesa u kućanstvu ili objektuJablotronautomatizacija pametna kuća
 • Kontrola grijanja ili hlađenja
 • Kontrola ventilacije
 • Kontrola rasvjete
 • Otvaranje i zatvaranje garažnih vrata
 • Kontrola odleđivanja slivnika ili prilaznog puta

Naravno, raznim kombinacijama modula za automatizaciju, briljantnih i jednostavnih upravljačkih aplikacija iz Jablotrona te mašte korisnika dolazi se do neslućenih rezultata i moguće je automatizirati gotovo sve što se automatizirati da!

Automatizacija bežično? Naravno!

Jablotron sustavi omogućavaju punu funkcionalnost svih svojih sustava i u bežičnoj izvedbi.

 

I ovo je jedna od stvari koje Jablotron općenito a tako i sustave za automatizaciju pametnih kuća iz Jablotrona čine jedinstvenim u svijetu.

 

Pametne kuće iz Jablotrona

Svi moduli za automatizaciju pametne kuće dostupni su i u bežičnoj varijanti. Ovo znači da, ako je potrebno automatizirati bilo što o čemu se nije mislilo na vrijeme, Jablotron ima rješenje i za takav slučaj. Umjesto žičanih modula za automatizaciju pametne kuće koristiti će se isti takvi samo bežični. Sa svim istim mogućnostima i dostupnim funkcijama. Jednostavno i brzo.

 

 

 

Bonus mogućnosti

Osim briljantne automatizacije Jablotron sustavi za pametnu kuću korisniku omogućavaju i jednostavan uvid u temperature unutar i van objekta, kontrolu pristupa pomoću kartica, tagova, šifre, mobitela kao i mjerenje potrošnje struje, vode ili plina.

Jablotron sustav pametne kuće

MyJablotron aplikacija za pametnu kuću

MyJablotron je besplatna aplikacija za IOS, Apple Watch, Android i računala koja je u potpunosti integrirana u Jablotron sustav. MyJablotron aplikacija svim korisnicima Jablotron sustava besplatno omogućava :

 • Potpunu kontrolu svih vaših sustava sa jednog mjesta
 • Paljenje i gašenje uređaja
 • Otvaranje i zatvaranje vrata ili rampi

  Apple Watch Aplikacija za Jablotron pametne kuće
 • Paljenje ili gašenje grijanja ili hlađenja
 • Automatsko grijanje (npr. kod temperature ispod 10 C)
 • Automatsko hlađenje (npr. kod temperature preko 36 C)
 • SMS poruke svaki puta kada netko otvori garažu
 • SMS poruku svaki puta kada padne ili naraste temperatura

 

Odmah preuzmite besplatnu aplikaciju MyJablotron pomoću koje besplatno možete upravljati i kontrolirati svoj Jablotron sustav od bilo kuda te primati neograničen broj najrazličitijih izvještaja iz sustava. Besplatno, naravno!

Za demonstraciju rada MyJablotron aplikacije korištenjem Apple Watch kliknite ovdje.

Preuzmite besplatnu aplikaciju

IOS i Apple Watch : Ovaj link

Android : Ovaj link

Besplatno i neograničeno  izvještavanje iz vaše pametne kuće

Jablotron Cloud je u potpunosti besplatan za korisnika. Ovo uključuje aplikacije za IOS, Android i računala, kao i izvještaje iz sustava.

Svakom korisniku Jablotron Cloud će poslati neograničen broj SMS poruka, e-mailova ili PUSH poruka, potpuno besplatno, zauvijek.

MyJablotron aplikacija za pametne kuće

 

Na primjer, ako želite znati svaki put kada je netko otvorio vašu garažu ili upalio grijanje na vikendici jednostavno ćete programirati SMS koji će vas o tome obavijestiti. Svaki put, bez izuzetka i besplatno.

Jednako tako, vrlo jednostavno ćete postići da sustav pošalje SMS poruku vašem domaru, kućnom majstoru ili kućepazitelju kada nivo lož ulja u rezervoaru dosegne minimum. Kućni majstor ne mora imati nikakve veze sa sustavom ili bilo kakvu aplikaciju. Treba mu samo telefon na koji će dobiti SMS poruku: «Naruči lož ulje. Na rezervi smo!»

 

Jednostavnije ne može!

 

Još informacija o Jablotron automatizaciji? Slijedite ovaj link.

 

Pročitajte više