BUS akustički detektor loma stakla JA-110B

Kategorija:

Opis

Detektor loma stakla JA-110B  je BUS detektor i  detektira lomljenje staklenih prozora ili drugih staklenih površina.
Koristi se dualna detekcija i GBS tehnologija (analiza tlaka zraka i analiza zvuka). Osjetljivost je moguće podešavati. Detektor komunicira sa centralnom jedinicom putem BUS-a i napaja ga BUS. Funkcija memorije alarma je opcionalna je postavka koja omogućuje jednostavno upozorenje i skretanje pažnje na mjesto alarma. SMART MEMORY indicator (SMI) omogućuje vizualnu provjeru mjesta alarma putem LED indikacije na detektoru. SMI se poništava putem tipkovnice.

Detektor zauzima jedno mjesto u  sustavu.

JA-110B u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Ugradnju Jablotron 100 sustava obavljaju certificirani instalateri

 

Jablotron od samih početaka inzistira na kvalitetnoj i korektnoj montaži svojih sustava radi nedvojbenog i potpunog zadovoljstva krajnjeg korisnika. Iz ovoga razloga svi instalateri Jablotron sustava su certificirani i educirani te raspolažu svim potrebnim znanjima, alatima i procedurama za korektnu i adekvatnu montažu Jablotron sustava i puštanja u pogon. Jablotron certifikat ima preko 100.000 instalatera širom svijeta.

Visoka kvaliteta proizvoda i prepoznatljiv dizajn

 

Visoka kvaliteta završne obrade svakog pojedinog elementa te potpuna i besprijekorna funkcionalnost je ono što Jablotron 100 sustav izdvaja iz mase sustava koji se nude na tržištu. Stručnjaci i dizajneri u Jablotronu jednaku pažnju poklanjaju besprijekornoj funkcionalnosti kao i lijepom izgledu svakog pojedinog elementa sustava vodeći računa o tome da se svaki sustav stvara za ljude.

MyJablotron za upravljanje sustavom

 

Upravljanje Jablotron 100 sustavom pomoću smartphonea ili tableta je izuzetno jednostavno intuitivno i lako. Korisnik može u potpunosti upravljati sustavom, kontrolirati pojedine dijelove sustava, očitati temperaturu u objektu ili stanje pojedinih izlaza za upravljanje sustavom. Kroz aplikaciju moguće je paliti i gasiti alarm u objektu ili podijeliti prava na upravljanje aplikacijom sa drugim korisnikom. MyJablotron aplikacija je potpuno besplatna za sve korisnike i za bilo koji broj sustava koji je na nju logiran.

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Certifikacija

,

Komunikacija sa centralom

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: iz centralne jedinice BUS 12 V (9 – 15 V)
Potrošnja u stanju mirovanja: 5 mA
Visina montaže: 2,5 m iznad poda
Raspon detekcije: do 9 m
Minimalna dimenzija stakla za detekciju loma: 0,6 × 0,6 metara
Inicijalizacija: maksimalno 60 sekundi
Dimenzije: 100 × 40 × 22 mm
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, EN 50131-2-7-1
Radna okolina:  prema EN 50131-1: II., unutarnja upotreba
Raspon radne temperature: -10 ° C do +40 ° C

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUS akustički detektor loma stakla JA-110B”