BUS detektor poplave JA-110F

Kategorija:

Opis

Detektor JA-110F je BUS uređaj koji  detektira izljev vode u  prostor (podrum, kupaonica i sl.). Podaci o proradi  prenose se na centralnu jedinicu preko BUS-a. Kad su elektrode preplavljene vodom detektor šalje aktivacijski signal. Kada se voda sa elektroda povuče, šalje se signal vraćanja u stand-by.

Detektor nema tamper i zauzima jedan položaj u sustavu.

Implementacija JA-110F u sustav Jablotron 100

 

Implementacija svih elemenata sustava u Jablotron 100 sustav je jednostavna, brza i laka. Sustav se sam brine o tome da svi elementi imaju optimalnu verziju firmwarea i da sve funkcionira bez poteškoća. Jablotron sustavi za komunikaciju koriste inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji komunikaciju unutar sustava ali i prema cloudu i korisniku čini potpuno sigurnom i brzom.

Instalacija Jablotron 100 sustava

 

Instalaciju Jablotron sustava obavljaju certificirani i obučeni instalateri. Jablotron se posebno brine o stalno edukaciji i unapređenju znanja i vještina kojima raspolažu instalateri sustava a sve iz razloga potpunog zadovoljstva korisnika sustavom i opcijama koje on pruža. Svaki certificirani instalater Jablotron sustava uvijek ima potpuni pristup svim relevantnim informacijama za instalaciju, održavanje i nadogradnju sustava koji je instalirao. Ovo je osnovna pretpostavka dugotrajnosti Jablotron sustava i korektnom funkcioniranju kroz dugi niz godina.

Upečatljiv dizajn Jablotron elemenata i sustava i vrhunska kvaliteta

 

Svi elementi Jablotron 100 sustava protuprovale i kućne automatizacije dizajnirani su i osmišljeni u skladu sa relevantnim standardima koji se odnose na proizvodnju i distribuciju sigurnosne opreme i uređaja. Jablotornovi stručnjaci dugo i mukotrpno rade na svakom elemetu, pomno testiraju svaki aspekt svakog uređaja koristeći najmodernije tehnologije i znanstvene metode koje pruža vlastiti laboratorij.

Upravljanje sustavom putem smartphonea

 

Sustavom Jablotron 100 moguće je u potpunosti upravljati putem bilo kojeg smartphone uređaja ili tableta. Dovoljno je instalirati MyJablotron aplikaciju, logirati se i odmah je moguće koristiti sve opcije koje sustav i MyJablotron aplikacija pružaju. MyJAblotron aplikacija je potpuno besplatna i omogućava upravljanje sustavom, kreiranje i primanje raznih izvještaja iz sustava te kontrolu pojedinih sekcija u sustavu ili programibilnih izlaza (uređaja koji su na njih priključeni)

 

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Komunikacija sa centralom

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: s centralne jedinice BUS 12 V (9 – 15 V)
Detektor: Reagira da elektroda poplavi vodom
Dimenzije: 53 × 20 × 5 mm
Radni raspon temperature: -10 ° C do +40 ° C
Sukladno standardima: EN 50130-4, EN 55022

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUS detektor poplave JA-110F”