BUS detektor temperature JA-111TH

Kategorija:

Opis

JA-111TH je BUS detektor temperature za mjerenje trenutne temperature okoline. Mjereni podaci prosljeđuju se iz centralne jedinice u aplikaciju MyJABLOTRON. MyJABLOTRON može kontrolirati grijanje preko programabilnog (PG) izlaza centralne jedinice na temelju izmjerene temperature. Aplikacija MyJABLOTRON može slati SMS ili e-poštu i izvješća o preniskoj ili previsokoj temperaturi te može prikazati grafikon promjena temperature u odabranom vremenskom razdoblju.

Ovaj odličan i vrlo koristan element JABLOTRON 100 sustava zauzima jedno adresno mjesto u sustavu.

Implementacija JA-111TH u sustav Jablotron 100

 

Implementacija svih elemenata sustava u Jablotron 100 sustav je jednostavna, brza i laka. Sustav se sam brine o tome da svi elementi imaju optimalnu verziju firmwarea i da sve funkcionira bez poteškoća. Jablotron sustavi za komunikaciju koriste inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji komunikaciju unutar sustava ali i prema cloudu i korisniku čini potpuno sigurnom i brzom.

Instalacija Jablotron 100 sustava

 

Instalaciju Jablotron sustava obavljaju certificirani i obučeni instalateri. Jablotron se posebno brine o stalno edukaciji i unapređenju znanja i vještina kojima raspolažu instalateri sustava a sve iz razloga potpunog zadovoljstva korisnika sustavom i opcijama koje on pruža. Svaki certificirani instalater Jablotron sustava uvijek ima potpuni pristup svim relevantnim informacijama za instalaciju, održavanje i nadogradnju sustava koji je instalirao. Ovo je osnovna pretpostavka dugotrajnosti Jablotron sustava i korektnom funkcioniranju kroz dugi niz godina.

Upečatljiv dizajn Jablotron elemenata i sustava i vrhunska kvaliteta

 

Svi elementi Jablotron 100 sustava protuprovale i kućne automatizacije dizajnirani su i osmišljeni u skladu sa relevantnim standardima koji se odnose na proizvodnju i distribuciju sigurnosne opreme i uređaja. Jablotornovi stručnjaci dugo i mukotrpno rade na svakom elemetu, pomno testiraju svaki aspekt svakog uređaja koristeći najmodernije tehnologije i znanstvene metode koje pruža vlastiti laboratorij.

Upravljanje sustavom putem smartphonea

 

Sustavom Jablotron 100 moguće je u potpunosti upravljati putem bilo kojeg smartphone uređaja ili tableta. Dovoljno je instalirati MyJablotron aplikaciju, logirati se i odmah je moguće koristiti sve opcije koje sustav i MyJablotron aplikacija pružaju. MyJAblotron aplikacija je potpuno besplatna i omogućava upravljanje sustavom, kreiranje i primanje raznih izvještaja iz sustava te kontrolu pojedinih sekcija u sustavu ili programibilnih izlaza (uređaja koji su na njih priključeni)

 

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Komunikacija sa centralom

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje:  iz centralne jedinice 12 V (9 … 15 V)
Potrošnja struje u stanju pripravnosti: 5 mA
Potrošnja za kalkulaciju petlje i odabir kabela: 5 mA
Dimenzije: 55 x 27 x 16 mm
Raspon mjerenih temperatura: -20 ° C do +60 ° C
Raspon radne temperature: -20 ° C do +60 ° C
Točnost mjerenja u rasponu radnih temperatura: ± 0.1 ° C
Također ispunjava zahtjeve: EN 50130-4, EN 55022

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUS detektor temperature JA-111TH”