BUS detektor udarca ili detektor nagiba JA-111SH

Kategorija:

Opis

JA-111SH BUS detektor ima 2 moda načina detekcije i  rada. Otkrivanje udaraca (vibracija) na vratima, prozorima, staklenim pregradama itd. može ukazivati na pokušaj ulaska pomoću sile.
Otkrivanja nagiba može ukazivati na neželjenu manipulaciju vrijednim predmetom na koji je detektor montiran (npr. sefovi, umjetnička djela itd.). Detektor koristi poluvodički troosni akcelerometar s digitalnim izlazom. Digitalni signal i složena obrada podataka pružaju visoku otpornost na lažne alarme.

JA-111SH zauzima jedno adresno mjesto u sustavu JABLOTRON 100.

JA-111SH u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Ugradnju Jablotron 100 su

Visoka kvaliteta proizvoda i prepoznatljiv dizajn

 

Visoka kvaliteta završne obrade svakog pojedinog elementa te potpuna i besprijekorna funkcionalnost je ono što Jablotron 100 sustav izdvaja iz mase sustava koji se nude na tržištu. Stručnjaci i dizajneri u Jablotronu jednaku pažnju poklanjaju besprijekornoj funkcionalnosti kao i lijepom izgledu svakog pojedinog elementa sustava vodeći računa o tome da se svaki sustav stvara za ljude.

Cloud aplikacija na raspolaganju korisnicima

 

Cloud aplikacija je na raspolaganju svim korisnicima Jablotron 100 sustav i to potpuno besplatno putem AppStore ili Google Play usluge. Pomoću jednostavne i intuitivne aplikacije MyJablotron korisnik je u mogućnosti potpuno kontrolirati ugrađeni sustav, pojedine sekcije unutar sustava, programibilne izlaze, temperaturu u objektu i slično. Korištenje MyJablotron aplikacije na smartphoneu, tabletu ili računalu je iznimno jednostavno i ne zahtjeva nikakvo prethodno znanje niti iskustvo.

stava obavljaju certificirani instalateri

 

Jablotron od samih početaka inzistira na kvalitetnoj i korektnoj montaži svojih sustava radi nedvojbenog i potpunog zadovoljstva krajnjeg korisnika. Iz ovoga razloga svi instalateri Jablotron sustava su certificirani i educirani te raspolažu svim potrebnim znanjima, alatima i procedurama za korektnu i adekvatnu montažu Jablotron sustava i puštanja u pogon. Jablotron certifikat ima preko 100.000 instalatera širom svijeta.

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Certifikacija

Komunikacija sa centralom

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: iz centralne jedinice BUS 12 V (9 – 15 V)
Stanje pripravnosti: 5 mA
Dimenzije: 55 × 27 × 16 mm
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, CLC / TS 50131-2-8
Radna okolina: prema EN 50131-1: II., unutarnja montaža
Raspon radne temperature: -10 ° C do +40 ° C
Sukladno standardima: EN 50130-4, EN 55022

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUS detektor udarca ili detektor nagiba JA-111SH”