BUS izlazni modul velike snage JA-110N

Opis

JA-110N BUS izlazni modul velike snage dizajniran je tako da nudi jedan preklopivi izlaz releja (220 V / 16 A  NO ili NC).  Modul programibilnog izlaza se programiran pomoću DIP-sklopke (slijedi jedan od PG izlaza 1 – 32). Modul komunicira BUS-om i napaja se iz centralne jedinice po BUS-u. Može se ugraditi u kućište JA-190PL.

Ovaj modul se ne adresira.

 

JA-110N je dio Jablotron 100 sustava

 

I ovome elementu JA-100 sustava poklonjena je posebna pažnja jer se radi o važnoj komponenti sustava Jablotron 100. Svi Jablotron elementi razvijeni su i testirani sa najvećom pažnjom kako bi se osiguralo nesmetano i besprijekorno funkcioniranje kroz dugi niz godina. Važno je napomenuti da i ovaj element sustava Jablotron 100 podržava kriptirani Jablotron protokol za komunikaciju i razmjenu informacija i stanja sa ostatkom sustava automatizacije ili protuprovale.

 

Ugradnju Jablotron 100 sustava obavljaju certificirani instalateri

 

Jablotron od samih početaka inzistira na kvalitetnoj i korektnoj montaži svojih sustava radi nedvojbenog i potpunog zadovoljstva krajnjeg korisnika. Iz ovoga razloga svi instalateri Jablotron sustava su certificirani i educirani te raspolažu svim potrebnim znanjima, alatima i procedurama za korektnu i adekvatnu montažu Jablotron sustava i puštanja u pogon. Jablotron certifikat ima preko 100.000 instalatera širom svijeta.

Upečatljiv dizajn Jablotron elemenata i sustava i vrhunska kvaliteta

 

Svi elementi Jablotron 100 sustava protuprovale i kućne automatizacije dizajnirani su i osmišljeni u skladu sa relevantnim standardima koji se odnose na proizvodnju i distribuciju sigurnosne opreme i uređaja. Jablotornovi stručnjaci dugo i mukotrpno rade na svakom elemetu, pomno testiraju svaki aspekt svakog uređaja koristeći najmodernije tehnologije i znanstvene metode koje pruža vlastiti laboratorij.

Upravljanje sustavom putem smartphonea

 

Sustavom Jablotron 100 moguće je u potpunosti upravljati putem bilo kojeg smartphone uređaja ili tableta. Dovoljno je instalirati MyJablotron aplikaciju, logirati se i odmah je moguće koristiti sve opcije koje sustav i MyJablotron aplikacija pružaju. MyJAblotron aplikacija je potpuno besplatna i omogućava upravljanje sustavom, kreiranje i primanje raznih izvještaja iz sustava te kontrolu pojedinih sekcija u sustavu ili programibilnih izlaza (uređaja koji su na njih priključeni)

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Certifikacija

,

Komunikacija sa centralom

Karakteristike

Karakteristike artikla

Napajanje: iz centralne jedinice BUS 12 V (9 – 15 V)
Isključena potrošnja: 5 mA
Uključena potrošnja: 45 mA
Maksimalno opterećenje releja: max. 16 A / 250 V
Reaktivni teret: max. 8 A / 250 V
Minimalna struja uklapanja: 100 mA pri 12 V DC ili 0,5 W
Radna okolina:  prema EN 50131-1: II., unutarnja upotreba
Raspon radne temperature: -10 ° C do +40 ° C

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUS izlazni modul velike snage JA-110N”