BUS kombinirani detektor pokreta PIR i MW JA-120PW

Kategorija:

Opis

JA-120PW detektor je namijenjen za otkrivanje pokreta ljudskog porijekla unutar objekta.
Detektor je vrlo otporan na lažne alarme zbog kombinacije PIR i MW tehnologije. Detektor u pripravnom stanju radi  kao standardni PIR detektor i  kada otkrije kretanje u zaštićenom području aktivira mikrovalni detektor koji potvrđuje ili opovrgava prethodnu aktivaciju PIR-a. Alarm se šalje u sustav samo nakon što je kretanje potvrđeno i mikrovalnim detektorom. MW se aktivira samo kada je PIR detektor otkrio kretanje. MW jedinica se potpuno isključuje kad sustav nije naoružan (uključen). PIR karakteristike detekcije mogu se optimizirati korištenjem izmjenjivih leća.Ovaj odličan i pouzdan detektor pokreta je adresabilan i zauzima jedno mjesto u  sustavu.

Komunikacija JA-120PW u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element Jablotron 100 sustava za komunikaciju i razmjenu informacija sa ostatkom sustava koristi inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji potpuno eliminira mogućnost vanjskih utjecaja na sustav ili njegove pojedine dijelove. U Jablotronu se naročita pažnja poklanja sigurnosti komunikacije, brzini i preciznosti razmjene podataka. Kako unutar sustava tako i između sustava i clouda te dalje prema korisniku i aplikacijama koje on koristi.

Ugradnju Jablotron 100 sustava obavljaju certificirani instalateri

 

Jablotron od samih početaka inzistira na kvalitetnoj i korektnoj montaži svojih sustava radi nedvojbenog i potpunog zadovoljstva krajnjeg korisnika. Iz ovoga razloga svi instalateri Jablotron sustava su certificirani i educirani te raspolažu svim potrebnim znanjima, alatima i procedurama za korektnu i adekvatnu montažu Jablotron sustava i puštanja u pogon. Jablotron certifikat ima preko 100.000 instalatera širom svijeta.

Visoka kvaliteta proizvoda i prepoznatljiv dizajn

 

Visoka kvaliteta završne obrade svakog pojedinog elementa te potpuna i besprijekorna funkcionalnost je ono što Jablotron 100 sustav izdvaja iz mase sustava koji se nude na tržištu. Stručnjaci i dizajneri u Jablotronu jednaku pažnju poklanjaju besprijekornoj funkcionalnosti kao i lijepom izgledu svakog pojedinog elementa sustava vodeći računa o tome da se svaki sustav stvara za ljude.

MyJablotron za smartphone

 

Korisnicima je na raspolaganju odlična aplikacija za potpunu kontrolu Jablotron 100 sustava koju svaki korisnik može besplatno nabaviti na App Storu ili Google Playu. MyJablotron aplikacija omogućava uvid u stanje Jablotron 100 sustava i osigurava potpunu kontrolu nad sustavom i svakim njegovim elementom. Korisnik putem MyJablotron aplikacije može paliti i gasiti pojedine uređaje koji su spojeni u sustav, kontrolirati sekcije unutar sustava, primati izvješća o događajima u sustavu i slično.

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Certifikacija

Komunikacija sa centralom

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: iz centralne jedinice BUS 12 V (9 – 15 V)
Stanje pripravnosti: 5 mA
Visina montaže: 2,5 m iznad poda
Kut / raspon detekcije: 110 ° / 12 m (s standardnim objektivom)
Dimenzije: 95 × 60 × 55 mm
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, EN 50131-2-4
Radna okolina: prema EN 50131-1: II., unutarnja montaža
Radni raspon temperature: -10 ° C do +40 ° C
Sukladno standardima: EN 50130-4, EN 55022

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUS kombinirani detektor pokreta PIR i MW JA-120PW”