BUS kombinirani detektor požara dima i topline JA-110ST

Kategorija:

Opis

JA-110ST otkriva požar u stambenim ili poslovnim prostorijama. Moguće kombinacije za detekciju: dim i toplina, dim ili toplina, samo dim, samo toplina. Funkcija memorije alarma (SMI) uključuje LED indikator nakon stanja alarma. SMART MEMORY indicator (SMI) omogućuje vizualnu  provjeru prorade detektora. SMI se briše pomoću tipkovnice.

Detektor zauzima jedno mjesto u alarmnom sustavu.

JA-110ST u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Implementacija Jablotron 100 sustava u objekte

 

Jablotron 100 sustavi automatizacije i protuprovale pogodni su za implementaciju u svaki objekt. Bilo da se radi o vrlo malom objektu kao što je jedna mala knjižara ili dućan ili da je u pitanju poslovna zgrada sa stotinjak ureda : Jablotron ima rješenje. Certificirani Jablotron tehničari implementirati će sustav u svaki objekt bez obzira na njegovu veličinu ili namjenu.

Svaki certificirani instalater Jablotron sustava je kroz edukacijski proces educiran i kadar optimalno podesiti Jablotron sustav bilo koje veličine ili namjene.

Prepoznatljivi dizajn i kvaliteta Jablotron proizvoda

 

Jablotron dizajn proizvoda, elemenata sustava i opreme prepoznatljiv je i dobro poznat širom svijeta. Jablotronovi dizajneri posebnu pažnju posvećuju svakom detalju i brinu o funkcionalnosti ali i o lijepom i privlačnom izgledu proizvoda. Svaki prostor opremljen Jablotron sustavom biti će obogaćen za mali dizajnerski komad sa visokom funkcionalnosti i odličnim performansama.

Aplikacija MyJablotron za upravljanje sustavom

 

Svaki korisnik Jablotron 100 sustava ima na raspolaganju besplatnu aplikaciju za upravljanje i kontrolu sustava Jablotron 100. Dovoljno je instalirati aplikaciju u smartphone, logirati se sa dodijeljenim kredencijalima i sve značajke sustava odmah su na raspolaganju. I to potpuno besplatno i u punom opsegu. Aplikacija za kontrolu Jablotron 100 sustava dostupna je potpuno besplatno na Google Play i App Store usluzi.

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Komunikacija sa centralom

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: iz centralne jedinice BUS 12 V (9 – 15 V)
Potrošnja u stanju mirovanja: 5 mA
Detekcija požara: optička i topla
Osjetljivost detekcije požara: m = 0,11 ÷ 0,13 dB / m EN 54-7
Otkrivanje temperature: klasa A2 EN 54-5
Temperatura alarma: od +60 ° C do +70 ° C
Dimenzije: promjer 126 mm, visina 50 mm
Raspon radne temperature: -10 ° C do +70 ° C

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUS kombinirani detektor požara dima i topline JA-110ST”