BUS kombinirani dim i detektor temperature JA-111ST

Kategorija:

Opis

JA-111ST je jedinstveni BUS detektor požara certificiran prema EN 14604, EN 54-5 i EN 54-7 standardima. Sadrži dva odvojena detektora – optički detektor dima i  detektor temperature koji detektira požar ili povećanu temperaturu u stambenim i poslovnim prostorima unutar štićenog objekta. Detektor  omogućuje  postavljanje različitih opcija otkrivanja: dim i povišena temperatura, dim ili povišena temperatura, samo dim ili samo povišena temperatura. Detektor optički označava proradu s integriranim svijetlom i  akustičnim signalom.

Zauzima jedno mjesto u sigurnosnom sustavu.

JA-111ST u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Ugradnja sustava, programiranje, puštanje u pogon i naknadne preinake

 

Programiranje i puštanje  Jablotron 100 sustava je jednostavno i obavlja se pomoću alata kojim raspolaže svaki certificirani instalater. Prilikom puštanja sustava u pogon instalater je mu mogućnosti jednostavno programirati sve opcije koje krajnji korisnik želi koristiti u svom sustavu. Naknadna programiranja i korekcije su također moguće i vrlo jednostavne. Korisnik se samo treba obratiti svome instalateru i od njega zatražiti izmjenu pojedinih postavki. Većinu ovakvih zahvata instalater može obaviti i bez dolaska na objekt. (ako mu je korisnik omogućio opciju daljinskog programiranja sustava)

Jablotron kvaliteta i dizajn

 

Jablotron razvija i testira sve svoje proizvode u vlastitim laboratorijima pri čemu se posebna pažnja poklanja kvaliteti, funkcionalnosti i dugotrajnosti proizvoda i opreme. Osim iznimne kvalitete u Jablotronu se posebna pažnja poklanja modernom i lijepom dizajnu proizvoda, elemenata sustava kao i dizajnu aplikacija kojima korisnik upravlja sustavom.

MyJablotron aplikacija za korisnika

 

MyJablotron je aplikacija namijenjena korisnicima Jablotron 100 sustava koji žele upravljati i kontrolirati svoj sustav pomoću mobilnog telefona, tableta ili računala. Kroz MyJablotron aplikaciju korisnik može vidjeti sve relevantne podatke o svome sustavu, može kontrolirati pojedine sekcije sustava, upravljati priključenim električnim aparatima ili kontrolirati potrošnju električne energije ili temperaturu u prostoru.

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Komunikacija sa centralom

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: iz centralne jedinice BUS 9 – 15 V DC / 3.5 mA (150 mA u slučaju alarma)
Dodatno potrebno napajanje: 3 alkalne baterije AA 1.5 V
Tipičan vijek trajanja baterija: oko 3 godine
Detekcija dima: optička difuzija svjetlosti
Osjetljivost detektora dima: m = 0,11 ÷ 0,13 dB / m u skladu s EN 14604, EN 54-7
Detekcija temperature: klasa A1 u skladu s EN 54-5
Temperatura alarma: od +60 ° C do +65 ° C
Raspon radne temperature: -10 ° C do +70 ° C
Dimenzije: promjer 126 mm, visina 52 mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUS kombinirani dim i detektor temperature JA-111ST”