BUS modul sa četiri ulazna i četiri izlazna priključka JA-114HN

Opis

JA-114HN je modul sabirnice s četiri žičana ulaza s mogućnošću podesivih vrijednosti EOL otpornika, četiri galvanski odvojena PG izlazna signala i pomoćnog napajanja  zaštićenog sa elektroničkim osiguračem. Osim tipa EOL otpornika, mogu se postaviti i vrijednosti otpornika na ulazima. Izlazi su dizajnirani kao galvanski odvojeni (svaka dva imaju zajednički C terminal).
Uglavnom je pogodan za obnovu žičanih alarma, gdje se koriste stari detektori. Također se često koriste za kontrolu više uređaja kroz PG izlaze. Pomoćni izvor napajanja omogućava  napajanje spojenih releja na izlazne signale.

Modul zauzima četiri adrese na centralnoj jedinici opremljen s prednjim i stražnjim tamperom.

Implementacija JA-114HN u sustav Jablotron 100

 

Implementacija svih elemenata sustava u Jablotron 100 sustav je jednostavna, brza i laka. Sustav se sam brine o tome da svi elementi imaju optimalnu verziju firmwarea i da sve funkcionira bez poteškoća. Jablotron sustavi za komunikaciju koriste inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji komunikaciju unutar sustava ali i prema cloudu i korisniku čini potpuno sigurnom i brzom.

Instalacija Jablotron 100 sustava

 

Instalaciju Jablotron sustava obavljaju certificirani i obučeni instalateri. Jablotron se posebno brine o stalno edukaciji i unapređenju znanja i vještina kojima raspolažu instalateri sustava a sve iz razloga potpunog zadovoljstva korisnika sustavom i opcijama koje on pruža. Svaki certificirani instalater Jablotron sustava uvijek ima potpuni pristup svim relevantnim informacijama za instalaciju, održavanje i nadogradnju sustava koji je instalirao. Ovo je osnovna pretpostavka dugotrajnosti Jablotron sustava i korektnom funkcioniranju kroz dugi niz godina.

Prepoznatljivi dizajn i kvaliteta Jablotron proizvoda

 

Jablotron dizajn proizvoda, elemenata sustava i opreme prepoznatljiv je i dobro poznat širom svijeta. Jablotronovi dizajneri posebnu pažnju posvećuju svakom detalju i brinu o funkcionalnosti ali i o lijepom i privlačnom izgledu proizvoda. Svaki prostor opremljen Jablotron sustavom biti će obogaćen za mali dizajnerski komad sa visokom funkcionalnosti i odličnim performansama.

Aplikacija MyJablotron za upravljanje sustavom

 

Svaki korisnik Jablotron 100 sustava ima na raspolaganju besplatnu aplikaciju za upravljanje i kontrolu sustava Jablotron 100. Dovoljno je instalirati aplikaciju u smartphone, logirati se sa dodijeljenim kredencijalima i sve značajke sustava odmah su na raspolaganju. I to potpuno besplatno i u punom opsegu. Aplikacija za kontrolu Jablotron 100 sustava dostupna je potpuno besplatno na Google Play i App Store usluzi.

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Certifikacija

Komunikacija sa centralnom jedinicom

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Kompatibilan s: F-Link 1.4.0 ili novijim
Napajanje: iz centralne jedinice: 12 V (9 … 15 V)
Potrošnja: 25 mA + potrošnja priključenih uređaja
Potrošnja  za proračun petlje: 25 mA + potrošnja povezanih uređaja
Maksimalna struja iz izlaza + U (elektronički osigurač): 200 mA
Maksimalna struja / napon uključen za svaki izlaz: 500 mA / 38 V
Maks. mjerena otpornost na ulazu: 20 kΩ
Maks. duljina dovodnih vodova ulaza: 100m
Dimenzije: 77 × 40 × 31 mm
Klasifikacija:  razina sigurnosti 2, ACE tip B u skladu sa: EN 50131-1, EN 50131-3
Radna okolina: prema EN 50131-1: II.,unutarnja montaža
Raspon radne temperature: -10 ° C do +40 ° C

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUS modul sa četiri ulazna i četiri izlazna priključka JA-114HN”