BUS modul za žičane detektore JA-111H TRB

Opis

JA-111H TRB modul je nemijenjen za spajanje bilo kojeg žičnog detektora (sa klasičnim NC kontaktom ili imimpulsnim izlazom) u sustav JABLOTRON 100 i napajanje toga detektora. Ovaj mali modul može se izravno integrirati u detektor. Jedan ulaz modula je fiksno tamper signal, drugi ulaz daje alarmni signal a treći ulaz koristi se za prijavljivanje kvarova povezanog uređaja ili za prijavljivanje “masking” signala (za detektore s funkcijom protiv maskiranja). Modul se može, također, koristiti za spajanje CT-01 detektora za rolete. Modul se može koristiti i za upravljanje programiranim PG izlaza. Podržava postavljanje minimalnog vremena aktivacije za pokretanje alarma (0.1 s – 300 s). JA-111H TRB omogućava držanje statusa (latch)  ili impulsnu  aktivaciju.

Modul je uređaj JABLOTRON 100 sustava koji se može adresirati i zauzima jednu adresu sustavu.

Implementacija JA-111H TRB u sustav Jablotron 100

 

Implementacija svih elemenata sustava u Jablotron 100 sustav je jednostavna, brza i laka. Sustav se sam brine o tome da svi elementi imaju optimalnu verziju firmwarea i da sve funkcionira bez poteškoća. Jablotron sustavi za komunikaciju koriste inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji komunikaciju unutar sustava ali i prema cloudu i korisniku čini potpuno sigurnom i brzom.

Instalacija Jablotron 100 sustava

 

Instalaciju Jablotron sustava obavljaju certificirani i obučeni instalateri. Jablotron se posebno brine o stalno edukaciji i unapređenju znanja i vještina kojima raspolažu instalateri sustava a sve iz razloga potpunog zadovoljstva korisnika sustavom i opcijama koje on pruža. Svaki certificirani instalater Jablotron sustava uvijek ima potpuni pristup svim relevantnim informacijama za instalaciju, održavanje i nadogradnju sustava koji je instalirao. Ovo je osnovna pretpostavka dugotrajnosti Jablotron sustava i korektnom funkcioniranju kroz dugi niz godina.

Visoka kvaliteta proizvoda i prepoznatljiv dizajn

 

Visoka kvaliteta završne obrade svakog pojedinog elementa te potpuna i besprijekorna funkcionalnost je ono što Jablotron 100 sustav izdvaja iz mase sustava koji se nude na tržištu. Stručnjaci i dizajneri u Jablotronu jednaku pažnju poklanjaju besprijekornoj funkcionalnosti kao i lijepom izgledu svakog pojedinog elementa sustava vodeći računa o tome da se svaki sustav stvara za ljude.

Cloud aplikacija na raspolaganju korisnicima

 

Cloud aplikacija je na raspolaganju svim korisnicima Jablotron 100 sustav i to potpuno besplatno putem AppStore ili Google Play usluge. Pomoću jednostavne i intuitivne aplikacije MyJablotron korisnik je u mogućnosti potpuno kontrolirati ugrađeni sustav, pojedine sekcije unutar sustava, programibilne izlaze, temperaturu u objektu i slično. Korištenje MyJablotron aplikacije na smartphoneu, tabletu ili računalu je iznimno jednostavno i ne zahtjeva nikakvo prethodno znanje niti iskustvo.

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Certifikacija

Komunikacija sa centralom

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Kompatibilan s: F-Link 1.4.0 ili novijim
Napajanje: iz centralne jedinice 12 V (9 – 15 V)
Potrošnja u stanju pripravnosti: 5 mA + potrošnja upravljačkog uređaja
Potrošnja za kalkulaciju petlje i odabir kabela: 12 mA + potrošnja upravljačkog uređaja
Maksimalno prihvatljivo opterećenje pomoću priključene upravljačke jedinice: 50 mA
Dimenzije: 16 × 30 × 12 mm
Klasifikacija:  razina sigurnosti 2 / klasa II.
Sukladno: EN 50131-1, EN 50131-3 (ACE tip B)
Raspon radne temperature: -10 ° C do +40 ° C
Također ispunjava zahtjeve: EN 50130-4, EN 55022

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUS modul za žičane detektore JA-111H TRB”