BUS sigurnosni / kontrolno zidno tipkalo JA-112J

Kategorija:

Opis

JA-112J BUS zidno tipkalo namjenjeno je za poktretanje alarma za nuždu (panika ili tihi alarm) ili za kontrolu  PG izlaza. Opremljeno je s dvije tipke i LED signalizacijom koji može ukazivati  na aktivaciju ili deaktivaciju PG izlaza (crveno / zeleno svjetlo).
Također ima funkciju opoziva aktivacije hitnog alarma (kada je aktivacija programirana da se može se otkazati uzastopnim ponavljanim pritiscima). Odgoda alarma označena je treperenjem LED indikatora crvene boje.Tipkalo JA-112J se može adresirati i zauzima jedno mjesto u sustavu.

Kompatibilnost komunikacijskih protokola u sustavu JA-100

 

Svi elementi Jablotron 100 sustava, bilo da se radi o žičnim ili bežičnim elementima komuniciraju putem kriptiranog Jablotron protokola namijenjenog samo Jablotron sustavima i razvijenim u Jablotron laboratorijima. Ovo je razlog što je Jablotron 100 jedan od najsigurnijih sustava koji se da nas nude na globalnom tržištu. Jablotron protokol komunikacije unutar sustava osmišljen je i izveden na način da ga nije moguće neprimjetno ometati ili presretati podatke u radi ometanja rada sustava.

Implementacija Jablotron 100 sustava u objekte

 

Jablotron 100 sustavi automatizacije i protuprovale pogodni su za implementaciju u svaki objekt. Bilo da se radi o vrlo malom objektu kao što je jedna mala knjižara ili dućan ili da je u pitanju poslovna zgrada sa stotinjak ureda : Jablotron ima rješenje. Certificirani Jablotron tehničari implementirati će sustav u svaki objekt bez obzira na njegovu veličinu ili namjenu.

Svaki certificirani instalater Jablotron sustava je kroz edukacijski proces educiran i kadar optimalno podesiti Jablotron sustav bilo koje veličine ili namjene.

Moderan dizajn proizvoda i iznimna kvaliteta

 

Moderan dizajn, kojem se u Jablotronu poklanja iznimna pažnja adut je kojim se malo koji drugi sustav može pohvaliti. Kada se tome pridoda i izuzetna funkcionalnost Jablotron sustava postaje sasvim jasno da Jablotron sustavi zaista nemaju pravu konkurenciju na tržištu sustava protuprovalnih alarma i automatizacije.

Aplikacija MyJablotron za upravljanje sustavom

 

Svaki korisnik Jablotron 100 sustava ima na raspolaganju besplatnu aplikaciju za upravljanje i kontrolu sustava Jablotron 100. Dovoljno je instalirati aplikaciju u smartphone, logirati se sa dodijeljenim kredencijalima i sve značajke sustava odmah su na raspolaganju. I to potpuno besplatno i u punom opsegu. Aplikacija za kontrolu Jablotron 100 sustava dostupna je potpuno besplatno na Google Play i App Store usluzi.

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: s centralne jedinice BUS, 12 V (9 – 15 V)
Potrošnja u stanju mirovanja: 5 mA
Dimenzije: 80 × 80 × 29 mm
Radna okolina:  prema EN 50131-1: II., unutarnja montaža
Raspon temperature rada: -10 ° C do +40 ° C
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, EN 50131-3, EN 50134-2
Sukladno standardima: EN 50130-4, EN 55022

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUS sigurnosni / kontrolno zidno tipkalo JA-112J”