Detektor pokreta PIR s fotoaparatom za provjeru fotografija od 90° JA-120PC (90)

Kategorija:

Opis

JA-120PC (90) detektor služi za otkrivanje  kretanja u objektima kao  i za vizualnu potvrdu alarma. Ugrađena kamera snima fotografije ako je sustav naoružan (uključen) i ako je otkriven pokret. Svaka slika se snima kao dvostruka ekspozicija: prva s niskom razlučivosti (LQ = 320 × 240 piksela), druga s visokom rezolucijom (HQ = 640 × 480 piksela). Kamera je opremljena je vidljivom bljeskalicom za snimanje fotografija u mraku. Slike se spremaju u unutarnju memoriju detektora, (mikro SD kartica u samom detektoru)  a zatim se prosljeđuju u centralnu jedinicu (niža razlučivost). Slike se mogu slati CDS-u i korisniku sustava. Korisniku sustav može slati slike automatski SMS-om ili e-poštom. Također su dostupne u aplikaciji MyJABLOTRON Web Self Service (WSS)  za smartphone, tablet ili računalo na kojem se slike mogu pregledavati. Za brzo slanje i prikazivanje  slike su u  LQ , ali po potrebi, jednim klikom, u WSS-u moguće je zatražiti i sliku u HQ. Detektor može također fotografirati na zahtjev ako je to potrebno (npr. za provjeru alarma vatrodojave ili slično), kamera može napraviti fotografiju kod prorade nekog  PG izlazna ili na zahtjev poslan od WSS. Detektor nudi mogućnost snimanja i  slanja pred-alarmnih slika. Kada je ovaj parametar omogućen detektor će poslati u  sustav i fotografije iz uključene particije i ako alarm još nije aktiviran (na primjer tijekom ulazne zadrške). Razina imuniteta PIR može se odabrati na dvije razine. Standardna razina kombinira osnovnu imuniteta s brzom reakcijom na događaje. Povećana razina pruža veći imunitet, ali reakcija detektora je sporija.

Ovaj detektor sa kamerom je adresabilan dio JABLOTRON 100 sustava i zauzima jednu adresu.

Komunikacija JA-120PC (90) u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element Jablotron 100 sustava za komunikaciju i razmjenu informacija sa ostatkom sustava koristi inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji potpuno eliminira mogućnost vanjskih utjecaja na sustav ili njegove pojedine dijelove. U Jablotronu se naročita pažnja poklanja sigurnosti komunikacije, brzini i preciznosti razmjene podataka. Kako unutar sustava tako i između sustava i clouda te dalje prema korisniku i aplikacijama koje on koristi.

Ugradnju Jablotron 100 sustava obavljaju certificirani instalateri

 

Jablotron od samih početaka inzistira na kvalitetnoj i korektnoj montaži svojih sustava radi nedvojbenog i potpunog zadovoljstva krajnjeg korisnika. Iz ovoga razloga svi instalateri Jablotron sustava su certificirani i educirani te raspolažu svim potrebnim znanjima, alatima i procedurama za korektnu i adekvatnu montažu Jablotron sustava i puštanja u pogon. Jablotron certifikat ima preko 100.000 instalatera širom svijeta.

Visoka kvaliteta proizvoda i prepoznatljiv dizajn

 

Visoka kvaliteta završne obrade svakog pojedinog elementa te potpuna i besprijekorna funkcionalnost je ono što Jablotron 100 sustav izdvaja iz mase sustava koji se nude na tržištu. Stručnjaci i dizajneri u Jablotronu jednaku pažnju poklanjaju besprijekornoj funkcionalnosti kao i lijepom izgledu svakog pojedinog elementa sustava vodeći računa o tome da se svaki sustav stvara za ljude.

MyJablotron za smartphone

 

Korisnicima je na raspolaganju odlična aplikacija za potpunu kontrolu Jablotron 100 sustava koju svaki korisnik može besplatno nabaviti na App Storu ili Google Playu. MyJablotron aplikacija omogućava uvid u stanje Jablotron 100 sustava i osigurava potpunu kontrolu nad sustavom i svakim njegovim elementom. Korisnik putem MyJablotron aplikacije može paliti i gasiti pojedine uređaje koji su spojeni u sustav, kontrolirati sekcije unutar sustava, primati izvješća o događajima u sustavu i slično.

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Certifikacija

Komunikacija sa centralom

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: iz centralne jedinice +12 V (+9 – +15 V)
Kut detekcije / pokrivenost snimanja:  90 ° / 12m (s standardnim objektivom)
Raspon bljeskalice: maks. 3 metra
Razlučivost fotografija: LQ 320 × 240; HQ 640 x 480 piksela
Klasifikacija:  razina sigurnosti 2 / klasa II
Raspon radne temperature: -10 do +40 ° C
Dimenzije: 110 x 60 x 55 mm
Sukladno: EN 50131-1, EN 50131-2-2
Također ispunjava zahtjeve: EN 50130-4, EN 55022

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Detektor pokreta PIR s fotoaparatom za provjeru fotografija od 90° JA-120PC (90)”