Detektor pokreta PIR s kamerom JA-120PC

Kategorija:

Opis

JA-120 PC detektor služi za otkrivanje  kretanja unutar objekata kao i za vizualnu potvrda alarma. Ovo je varijanta JA-120PC (90) detektora s uskim gledanjem Kut (43 °). Sve ostale karakteristike su jednake.

Ovaj detektor zauzima jedno adresno mjesto u JABLOTRON 100 sustavu.

Komunikacija JA-120PC u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element Jablotron 100 sustava za komunikaciju i razmjenu informacija sa ostatkom sustava koristi inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji potpuno eliminira mogućnost vanjskih utjecaja na sustav ili njegove pojedine dijelove. U Jablotronu se naročita pažnja poklanja sigurnosti komunikacije, brzini i preciznosti razmjene podataka. Kako unutar sustava tako i između sustava i clouda te dalje prema korisniku i aplikacijama koje on koristi.

Implementacija Jablotron 100 sustava u objekte

 

Jablotron 100 sustavi automatizacije i protuprovale pogodni su za implementaciju u svaki objekt. Bilo da se radi o vrlo malom objektu kao što je jedna mala knjižara ili dućan ili da je u pitanju poslovna zgrada sa stotinjak ureda : Jablotron ima rješenje. Certificirani Jablotron tehničari implementirati će sustav u svaki objekt bez obzira na njegovu veličinu ili namjenu.

Svaki certificirani instalater Jablotron sustava je kroz edukacijski proces educiran i kadar optimalno podesiti Jablotron sustav bilo koje veličine ili namjene.

Prepoznatljivi dizajn i kvaliteta Jablotron proizvoda

 

Jablotron dizajn proizvoda, elemenata sustava i opreme prepoznatljiv je i dobro poznat širom svijeta. Jablotronovi dizajneri posebnu pažnju posvećuju svakom detalju i brinu o funkcionalnosti ali i o lijepom i privlačnom izgledu proizvoda. Svaki prostor opremljen Jablotron sustavom biti će obogaćen za mali dizajnerski komad sa visokom funkcionalnosti i odličnim performansama.

Aplikacija MyJablotron za upravljanje sustavom

 

Svaki korisnik Jablotron 100 sustava ima na raspolaganju besplatnu aplikaciju za upravljanje i kontrolu sustava Jablotron 100. Dovoljno je instalirati aplikaciju u smartphone, logirati se sa dodijeljenim kredencijalima i sve značajke sustava odmah su na raspolaganju. I to potpuno besplatno i u punom opsegu. Aplikacija za kontrolu Jablotron 100 sustava dostupna je potpuno besplatno na Google Play i App Store usluzi.

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Certifikacija

Komunikacija sa centralom

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: s centralne jedinice BUS 12 V (9 – 15 V)
Kut gledanja / raspon detekcije: 43 ° / 12 m (s standardnim objektivom)
Raspon bljeskalice: maks. 3 metra
Razlučivost fotografija: LQ 320 × 240; HQ 640 x 480 piksela
Klasifikacija:  razina sigurnosti 2 / klasa II
Raspon radne temperature: -10 do +40 ° C
Dimenzije: 110 x 60 x 55 mm
Sukladno: EN 50131-1, EN 50131-2-2
Također ispunjava zahtjeve: EN 50130-4, EN 55022

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Detektor pokreta PIR s kamerom JA-120PC”