Detektor pokreta PIR za BUS JA-110P

Kategorija:

Opis

Jablotron infracrveni detektor pokreta JA-110P

JA-110P je PIR detektor pokreta  koji je namjenjen za zaštitu interijera. Otkriva kretanje toplog tijela u prostoru. Karakteristika detekcije može se optimizirati pomoću alternativnih leća JS-7904 (za dugački hodnik), JS-7906 (neosjetljivost na kućne ljubimce) ili JS-7901 (zavjesa). Razina imuniteta se može odabrati na dvije razine. Funkcija memorije alarma (SMI) je opcionalna i omogućuje jednostavno pronalaženje mjesta alarma.

SMART MEMORY indikator (SMI) omogućuje vizualnu LED provjeru aktiviranog detektora.

SMI se briše pomoću tipkovnice.

Zauzima jednu adresu u sustavu.

  • O kompatibilnosti elemenata Jablotron-100 sustava
  • Certifikacija instalatera radi potpuno sigurne ugradnje
  • Nekoliko riječi o dizajnu Jablotron proizvoda
  • Par crtica o MyJablotron aplikaciji za upravljanje sustavom

 

JA-110P je dio Jablotron 100 sustava

I ovome elementu JA-100 sustava poklonjena je posebna pažnja jer se radi o važnoj komponenti sustava Jablotron 100. Svi Jablotron elementi razvijeni su i testirani sa najvećom pažnjom kako bi se osiguralo nesmetano i besprijekorno funkcioniranje kroz dugi niz godina. Važno je napomenuti da i ovaj element sustava Jablotron 100 podržava kriptirani Jablotron protokol za komunikaciju i razmjenu informacija i stanja sa ostatkom sustava automatizacije ili protuprovale.

Instalacija Jablotron 100 sustava

Instalaciju Jablotron sustava obavljaju certificirani i obučeni instalateri. Jablotron se posebno brine o stalno edukaciji i unapređenju znanja i vještina kojima raspolažu instalateri sustava a sve iz razloga potpunog zadovoljstva korisnika sustavom i opcijama koje on pruža. Svaki certificirani instalater Jablotron sustava uvijek ima potpuni pristup svim relevantnim informacijama za instalaciju, održavanje i nadogradnju sustava koji je instalirao. Ovo je osnovna pretpostavka dugotrajnosti Jablotron sustava i korektnom funkcioniranju kroz dugi niz godina.

Jablotron kvaliteta i dizajn

Jablotron razvija i testira sve svoje proizvode u vlastitim laboratorijima pri čemu se posebna pažnja poklanja kvaliteti, funkcionalnosti i dugotrajnosti proizvoda i opreme. Osim iznimne kvalitete u Jablotronu se posebna pažnja poklanja modernom i lijepom dizajnu proizvoda, elemenata sustava kao i dizajnu aplikacija kojima korisnik upravlja sustavom.

MyJablotron aplikacija za korisnika

MyJablotron je aplikacija namijenjena korisnicima Jablotron 100 sustava koji žele upravljati i kontrolirati svoj sustav pomoću mobilnog telefona, tableta ili računala. Kroz MyJablotron aplikaciju korisnik može vidjeti sve relevantne podatke o svome sustavu, može kontrolirati pojedine sekcije sustava, upravljati priključenim električnim aparatima ili kontrolirati potrošnju električne energije ili temperaturu u prostoru.

 

 

 

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Certifikacija

,

Komunikacija sa centralnom jedinicom

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: iz centralne jedinice BUS 12 V (9 – 15 V)
Potrošnja u stanju mirovanja: 5 mA
Visina montaže: 2,5 m iznad poda
Raspon detekcije: 110 ° / 12 m (s standardnom lećom)
Dimenzije: 97 × 60 × 52 mm
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, EN 50131-2-2
Radna okolina:  prema EN 50131-1: II., unutarnja upotreba
Raspon radne temperature: -10 ° C do +40 ° C
Sukladno standardima: EN 50130-4, EN 55022

Preuzimanja

Dostupna preuzimanja za artikl 

Trenutno nema dostupnih preuzimanja za ovaj artikl.

Ako trebate dodatne informacije možete nam pisati na ovaj e-mail.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Detektor pokreta PIR za BUS JA-110P”