Mrežni adapter za tipkovnicu 12 V / 0,5 A DE06-12

Opis

Napajanje  s fleksibilnim kabelom dužine 1,1 m sa utikačem namijenjen je za napajanje JABLOTRON uređaje poput bežičnih tipkovnica, GSM komunikatora, UC prijamnika itd.
Kompaktne dimenzije kućišta omogućuju ugradnju u standardnu elektroinstalacijsku spojnu kutiju za skrivenu instalaciju ispod Jablotron uređaja (npr. ugradnja u razvodnu kutiju ispod bežične tipkovnice).
Na tijelu napajača su utvori za vijke za M3 koji  su korisni za instalaciju u tipskim spojnim kutijama gdje je potrebno pričvrstiti napajač.

Implementacija DE06-12 u sustav Jablotron 100

 

Implementacija svih elemenata sustava u Jablotron 100 sustav je jednostavna, brza i laka. Sustav se sam brine o tome da svi elementi imaju optimalnu verziju firmwarea i da sve funkcionira bez poteškoća. Jablotron sustavi za komunikaciju koriste inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji komunikaciju unutar sustava ali i prema cloudu i korisniku čini potpuno sigurnom i brzom.

Instalacija Jablotron 100 sustava

 

Instalaciju Jablotron sustava obavljaju certificirani i obučeni instalateri. Jablotron se posebno brine o stalno edukaciji i unapređenju znanja i vještina kojima raspolažu instalateri sustava a sve iz razloga potpunog zadovoljstva korisnika sustavom i opcijama koje on pruža. Svaki certificirani instalater Jablotron sustava uvijek ima potpuni pristup svim relevantnim informacijama za instalaciju, održavanje i nadogradnju sustava koji je instalirao. Ovo je osnovna pretpostavka dugotrajnosti Jablotron sustava i korektnom funkcioniranju kroz dugi niz godina.

Moderan dizajn proizvoda i iznimna kvaliteta

 

Moderan dizajn, kojem se u Jablotronu poklanja iznimna pažnja adut je kojim se malo koji drugi sustav može pohvaliti. Kada se tome pridoda i izuzetna funkcionalnost Jablotron sustava postaje sasvim jasno da Jablotron sustavi zaista nemaju pravu konkurenciju na tržištu sustava protuprovalnih alarma i automatizacije.

MyJablotron za smartphone

 

Korisnicima je na raspolaganju odlična aplikacija za potpunu kontrolu Jablotron 100 sustava koju svaki korisnik može besplatno nabaviti na App Storu ili Google Playu. MyJablotron aplikacija omogućava uvid u stanje Jablotron 100 sustava i osigurava potpunu kontrolu nad sustavom i svakim njegovim elementom. Korisnik putem MyJablotron aplikacije može paliti i gasiti pojedine uređaje koji su spojeni u sustav, kontrolirati sekcije unutar sustava, primati izvješća o događajima u sustavu i slično.

Dodatne informacije

Tip opreme

Adresna mjesta u sustavu

Komunikacija sa centralom

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: 100 ~ 240 V / 50 Hz
Izlazni napon: 12 V DC (± 2%)
Izlazna struja: 500 mA (maks. 1000 mA  manje od 5 minuta)
Zaštita od preopterećenja kratkog spoja i temperature: Da
Veličina: 50 × 48 × 25 mm
Radna okolina: prema EN 50131-1: II., unutarnja montaža
Radni raspon temperature: -10 ° C do +40 ° C
Sukladno standardima: EN 60950-1, EN 61204-3, EN 61000-3-2, 3-3, 6-1, 6-3, EN 5502

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mrežni adapter za tipkovnicu 12 V / 0,5 A DE06-12”