RFID pristupna kartica za JABLOTRON 100 JA-190J

Kategorija:

Opis

RFID pristupna kartica za JABLOTRON 100 sustav protuprovale i automatizacije služi za autorizaciju korisnika za provođenje pojedine radnje u sustavu JABLOTRON 100. Pomoću kartice ili privjeska korisnik može paliti i gasiti alarm u cijelom objektu ili samo u pojedinim particijama. Takođe je moguće programirati sustav da korisnik pomoću kartice ili privjeska pokrene i autorizira otvaranje garažnih vrata ili upali svijetlo na prilaznom putu. Generalno ID kartica ili privjesak su autorizacijski elementi kojima se korisnik predstavlja sustavu kao da je utipkao svoj PIN.
Kartice za JABLOTRON 100 sustav oslanjaju se na RFID 125 kHz tehnologiju ali uz modificirani protokol što višestruko pridonosi sigurnosti sustava. JABLOTRON 100 može se programirati da radi i na klasične EM unique RFID 125 kHz kartice i privjeske.

JA-190J u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Certifikacija instalatera radi 100 % korektne i sigurne ugradnje

 

Jablotron inzistira na edukaciji i certifikaciji instalatera koji obavljaju ugradnju Jablotron sustava u objekte korisnika. Na ovaj način postiže se višestruka korist. Instalater je u stalnom kontaktu sa svim resursima koje Jablotron može pružiti, na raspolaganju mu je kompletna tehnička podrška i to direktno od inženjera iz tvornice. Instalater ima pristup svoj tehničkoj dokumentaciji, bazi znanja i slično. Preko 100.000 instalatera širom svijeta ima Jablotron certifikat.

Visoka kvaliteta proizvoda i prepoznatljiv dizajn

 

Visoka kvaliteta završne obrade svakog pojedinog elementa te potpuna i besprijekorna funkcionalnost je ono što Jablotron 100 sustav izdvaja iz mase sustava koji se nude na tržištu. Stručnjaci i dizajneri u Jablotronu jednaku pažnju poklanjaju besprijekornoj funkcionalnosti kao i lijepom izgledu svakog pojedinog elementa sustava vodeći računa o tome da se svaki sustav stvara za ljude.

Cloud aplikacija na raspolaganju korisnicima

 

Cloud aplikacija je na raspolaganju svim korisnicima Jablotron 100 sustav i to potpuno besplatno putem AppStore ili Google Play usluge. Pomoću jednostavne i intuitivne aplikacije MyJablotron korisnik je u mogućnosti potpuno kontrolirati ugrađeni sustav, pojedine sekcije unutar sustava, programibilne izlaze, temperaturu u objektu i slično. Korištenje MyJablotron aplikacije na smartphoneu, tabletu ili računalu je iznimno jednostavno i ne zahtjeva nikakvo prethodno znanje niti iskustvo.

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Protokol: JABLOTRON RFID 125 kHz
Upisivanje: izravno u sustavu JABLOTRON 100

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RFID pristupna kartica za JABLOTRON 100 JA-190J”