Samostalni detektor plina CO bez displaya EI208W

Opis

Upotrebljava se za rano otkrivanje  CO (ugljični monoksid) te daje pravodobno upozorenje prisustvu plina opasnog po ljudsko zdravlje i život. Detektor je certificiran za unutarnju ugradnju kao i za vozila i plovila. Detektor signalizira  opasne koncentracije ugljičnog monoksida (CO) akustički i optički s signalnim svjetlom.  Model EI208DW dodatno prikazuje  koncentraciju CO na zaslonu.

Detektor se napaja integriranom litijskom baterijom koja traje tijekom cijelog vijeka trajanja detektora.

Kompatibilnost komunikacijskih protokola u sustavu JA-100

 

Svi elementi Jablotron 100 sustava, bilo da se radi o žičnim ili bežičnim elementima komuniciraju putem kriptiranog Jablotron protokola namijenjenog samo Jablotron sustavima i razvijenim u Jablotron laboratorijima. Ovo je razlog što je Jablotron 100 jedan od najsigurnijih sustava koji se danas nude na globalnom tržištu. Jablotron protokol komunikacije unutar sustava osmišljen je i izveden na način da ga nije moguće neprimjetno ometati ili presretati podatke u radi ometanja rada sustava.

Ugradnju Jablotron 100 sustava obavljaju certificirani instalateri

 

Jablotron od samih početaka inzistira na kvalitetnoj i korektnoj montaži svojih sustava radi nedvojbenog i potpunog zadovoljstva krajnjeg korisnika. Iz ovoga razloga svi instalateri Jablotron sustava su certificirani i educirani te raspolažu svim potrebnim znanjima, alatima i procedurama za korektnu i adekvatnu montažu Jablotron sustava i puštanja u pogon. Jablotron certifikat ima preko 100.000 instalatera širom svijeta.

Visoka kvaliteta proizvoda i prepoznatljiv dizajn

 

Visoka kvaliteta završne obrade svakog pojedinog elementa te potpuna i besprijekorna funkcionalnost je ono što Jablotron 100 sustav izdvaja iz mase sustava koji se nude na tržištu. Stručnjaci i dizajneri u Jablotronu jednaku pažnju poklanjaju besprijekornoj funkcionalnosti kao i lijepom izgledu svakog pojedinog elementa sustava vodeći računa o tome da se svaki sustav stvara za ljude.

MyJablotron za smartphone

 

Korisnicima je na raspolaganju odlična aplikacija za potpunu kontrolu Jablotron 100 sustava koju svaki korisnik može besplatno nabaviti na App Storu ili Google Playu. MyJablotron aplikacija omogućava uvid u stanje Jablotron 100 sustava i osigurava potpunu kontrolu nad sustavom i svakim njegovim elementom. Korisnik putem MyJablotron aplikacije može paliti i gasiti pojedine uređaje koji su spojeni u sustav, kontrolirati sekcije unutar sustava, primati izvješća o događajima u sustavu i slično.

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Period trajanja detektora: 7 godina (istek je naveden na naljepnici)
Napajanje: integrirana ne-zamjenjiva litijska baterija
Tipičan vijek trajanja baterije: tijekom cijelog radnog vijeka detektora
Raspon radne temperature: -10 ° C do +40 ° C
Vlaga: 15 do 95% (bez kondenzacije)
Dimenzije: 120 × 105 × 40 mm
Težina: 170 g
Sukladno standardima: EN 50291-1, EN 50291-2, EN 50270

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Samostalni detektor plina CO bez displaya EI208W”