Zglobni nosač za JA-1x1P PIR detektore JA-191PL

Opis

Zglobni nosač JA-191PL koristi se za pričvršćivanje PIR detektora kretanja JA-1x1P serije na strop ili na zid ako je potrebno pozicioniranje koje se razlikuje od standardne montaže.  Ovaj  nosač je originalni i certificirani pribor detektora serije JA-1x1P i opremljen  je tamper zaštitom  koja se može spojiti na konektor u detektoru.

JA-191PL je dio Jablotron 100 sustava

 

I ovome elementu JA-100 sustava poklonjena je posebna pažnja jer se radi o važnoj komponenti sustava Jablotron 100. Svi Jablotron elementi razvijeni su i testirani sa najvećom pažnjom kako bi se osiguralo nesmetano i besprijekorno funkcioniranje kroz dugi niz godina. Važno je napomenuti da i ovaj element sustava Jablotron 100 podržava kriptirani Jablotron protokol za komunikaciju i razmjenu informacija i stanja sa ostatkom sustava automatizacije ili protuprovale.

 

Instalacija Jablotron 100 sustava

 

Instalaciju Jablotron sustava obavljaju certificirani i obučeni instalateri. Jablotron se posebno brine o stalno edukaciji i unapređenju znanja i vještina kojima raspolažu instalateri sustava a sve iz razloga potpunog zadovoljstva korisnika sustavom i opcijama koje on pruža. Svaki certificirani instalater Jablotron sustava uvijek ima potpuni pristup svim relevantnim informacijama za instalaciju, održavanje i nadogradnju sustava koji je instalirao. Ovo je osnovna pretpostavka dugotrajnosti Jablotron sustava i korektnom funkcioniranju kroz dugi niz godina.

 

Jablotron kvaliteta i dizajn

 

Jablotron razvija i testira sve svoje proizvode u vlastitim laboratorijima pri čemu se posebna pažnja poklanja kvaliteti, funkcionalnosti i dugotrajnosti proizvoda i opreme. Osim iznimne kvalitete u Jablotronu se posebna pažnja poklanja modernom i lijepom dizajnu proizvoda, elemenata sustava kao i dizajnu aplikacija kojima korisnik upravlja sustavom.

 

MyJablotron aplikacija za korisnika

 

MyJablotron je aplikacija namijenjena korisnicima Jablotron 100 sustava koji žele upravljati i kontrolirati svoj sustav pomoću mobilnog telefona, tableta ili računala. Kroz MyJablotron aplikaciju korisnik može vidjeti sve relevantne podatke o svome sustavu, može kontrolirati pojedine sekcije sustava, upravljati priključenim električnim aparatima ili kontrolirati potrošnju električne energije ili temperaturu u prostoru.

Dodatne informacije

Adresna mjesta u sustavu

Komunikacija sa centralom

Tip opreme

Karakteristike

Preuzimanja

Dostupna preuzimanja za artikl 

Trenutno nema dostupnih preuzimanja za ovaj artikl.

Ako trebate dodatne informacije možete nam pisati na ovaj e-mail.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zglobni nosač za JA-1x1P PIR detektore JA-191PL”