Objavljeno Komentiraj

U Šibeniku održan Adria Security Summit

U Šibeniku održan Adria Security Summit powered by Intersec
Adria Security Summit powered by Interse”, konferencija i izložba industrije sigurnosti Jadranske regije održana je u novosagrađenoj konferencijskoj dvorani u hotelskom naselju Solaris u Šibeniku od 13-15 rujna.
Summit je tematski obuhvatio sve grane sigurnosne industrije: videonadzor, kontrolu pristupa, fizičku zaštitu, protuprovalu, vatrodojavu, mehaničku i IT sigurnost kao i sve tržišne aktere i cjelokupni kupovni lanac, od proizvođača i distributera, preko instalatera i integratora do krajnjih korisnika.
Jablotron je ostvario zapaženo učešće na Adria Security Summitu te predstavio svoga distributera u RH tvrtku ProAkustik Security iz Zagreba, naprednu tehnološku tvrtku sa 28 godina iskustva u sustavima tehničke zažtite.
U nadolazećem periodu Jablotron namjerava poduzeti značajan iskorak u svome poslovanju u regiji te preuzeti primat u distribuciji sustava protuprovale i automatizacije kako u Hrvatskoj tako i u široj regiji.
Tvrkta ProAskutik Security, kao strateški partner Jablotrona već je poduzela prve korake prema edukaciji instalatera i sistem integratora a nekoliko značajnih projekata je u tijeku.
Predstavljeni su i noviteti koje Jablotron namjerava ponuditi na Hrvatskom tržištu paralelno sa uvođenjem tih noviteta na svojim glavnim tržištima u zemljama Zapadne Europe.

Odgovori