Zašto Jablotron

Zašto odabrati JABLOTRON sustav

Odabirom JABLOTRON sustava odabrali ste potpunu sigurnost, fleksibilnost i nadogradivost, te potpuno europski sustav koji vas nikada neće iznevjeriti, koji će vaš svakodnevni život učiniti sigurniji i lakšim.

Evo nekoliko razloga zašto odabrati JABLOTRON sustav

Fleksibilnost:

JABLOTRON sustav je dovoljno fleksibilan da se može prilagoditi objektima koje koristi samo jedan korisnik  kao i velikim objektima koje koristi čak 600 korisnika.  JABLOTRON sustav može raditi i kao kontrola pristupa, te kontrolirati ulaz u objekt za čak 1200 korisnika.

Nadogradivost:

U slučaju potrebe vaš JABLOTRON sustav  rasti će zajedno s vama.  S obzirom da se radi  o potpuno digitalnom sustavu  sve buduće nadogradnje i proširenja  obavljaju se izuzetno jednostavno korištenjem žičnih ili bežičnih elemenata.  Što u praksi znači da proširenje sustava na nadograđeni kat kuće ili na novo skladište traje između 30 min. i 2 h,  i to  za samo djelić troška u odnosu na onaj  koji bi investitor morao pokriti kada bi imao ugrađen bilo koji konvencionalni (stari) sustav protuprovale  ili automatizacije.

Evo još nekoliko očitih razloga zašto izabrati JABLOTRON sustav:

  • Potpuno digitalni sustav
  • Potpuno besplatan i funkcionalan Cloud
  • Besplatno izvještavanje pozivima i SMS porukama za sve korisnike
  • Besplatne Push poruke za korisnike i OS i Android platformi
  • Besplatne aplikacije za mobitele I stolna računala
  • Čak 5 godina garancije na sve elemente sustava
  • Ugradnju u skladu sa najvišim standardima i  certificirane instalatere
  • Promptnu isporuku elemenata za nadogradnje ili eventualni servis
  • Sve materijale, programsku podršku, certifikate i upute na hrvatskom jeziku

Porijeklo:

JABLOTRON sustav je u potpunosti razvijen i proizvodi se u Europi. Kao potpuno europski proizvod JABLOTRON sustavi nude korisniku potpunu sigurnost u skladu sa europskim standardima, normama, europskom stečevinom i zakonodavstvom.

JABLOTRON sustavi kao i svi elementi JABLOTRON sustava proizvode se u proizvodnim pogonima u Europskoj uniji što garantira vrhunsku kvalitetu izrade, poštivanje standarda, promptnu isporuku i korektan servis kako u garantnom roku tako i van njega.

Već dugi niz godina JABLOTRON sustavi su daleko najprodavaniji sustavi širom Evrope a naročito u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Španjolskoj te drugim razvijenim europskim zemljama.

JABLOTRON sustavi prodaju se u 75 zemalja širom svijeta.

Pozivamo vas u neobavezni posjet našem show roomu  gdje se osobno o možete uvjeriti prvenstveno u kvalitetu izrade svih elemenata,  sami  isprobati funkcionalnosti sustava,  saznati više o svim prednostima koje JABLOTRON sustav pruža i onda  donijeti odluku je li JABLOTRON sustav ono što zaista želite i trebate.

Radujemo se vašem dolasku i vašim upitima.


Brzi linkovi za korisnike i instalatere
Korisnici - slanje upita Instalater - slanje upita Home